Scudo Sports

Carraro 2010 478 K Race

Scudo
işte olay budur :) bu yıl benimde almak istediğim bisiklet bu model. çok süper özellikleri var.iyi günlerde kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Menderes Batmaz
Öncelikle donanim olarak üst düzey bir bisiklet renk uyumu ve kadro yapısı da güzel.Carraro fiyat performans açışından güzel bisikletler yapıyo daha çok satacak belli ki.Bisikletiniz hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

• Beğen
oy oy oyyy.. işte bisiklet budur.. hayırlı olsun :) çok güzel bisiklet.. kazasız belasız bol pedallamalar

• Beğen
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Beğen
Bu marka çok iyi bir çıkış yaptı bu sene.. Hayırlı olsun.. Çok güzel..

hayırlı olsun bisikletinize keyifle binin

ne kadara aldınız acaba fiyat olarak

Güle Güle Kullanın

Müthiş makine ;) hayırlı olsun. Yakından görmeyi çok istemiştim resimlerde muhteşem. Güle güle kullanın. ..

• Beğen
hayırlı uğurlu olsun benimde almak istediğim model buydu ama rengi siyah benim baktığım griydi ama cok güzel makina bu fiyata süper alet allah kaza bela vermesin hep neşeye binin hayırlı olsun

Renk uyumu...Kadrosu,donanımlarıyla,çok iyi bir bisiklet olmuş...Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...

• Beğen
Hayırlı olsun, gerçekten harika bir bisiklet. Kadrosuyla, renk uyumuyla, donanımıyla göz dolduruyor. Kazasız belasız inşallah.

• Beğen
Full XT ve REBA...Carraro nun özellikle bu modeli fiyat performansı (2300-2500 tl arası) ile çok tutulacağını düşünüyorum.

Bir tek düşündüren konu 7005 alloy kadro. Alloy 6061 ler 2010 da boy gösterdi. Ama bu carraro daki komponentler bir alloy alaşımlı scott da olsa 3-3,5 bin tl arası olur.

Sadece REBA RACE 900 tl. Bisikletin nerdeyse yarısı bedelinde ayrı olarak almaya çalışsan.

Menderes Bey iyi günlerde kullanın. Sorunsuz bir bisiklet keyfi yaşayın...

Geri