Bir sene boyunca kullandığım Sedona 711 modelinden sonra bisikletimi değiştirmeye karar verdim. Günlerce yaptığım araştırmalardan sonra Selim Üsel ve Ediz Tevfik Özgan arkadaşlarımında tavsiyesi ile fiyat performans durumu da göz önünde bulundurularak Carraro almaya karar verdim.
Öncelikle donanim olarak üst düzey bir bisiklet renk uyumu ve kadro yapısı da güzel.Carraro fiyat performans açışından güzel bisikletler yapıyo daha çok satacak belli ki.Bisikletiniz hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
hayırlı uğurlu olsun benimde almak istediğim model buydu ama rengi siyah benim baktığım griydi ama cok güzel makina bu fiyata süper alet allah kaza bela vermesin hep neşeye binin hayırlı olsun
Full XT ve REBA...Carraro nun özellikle bu modeli fiyat performansı (2300-2500 tl arası) ile çok tutulacağını düşünüyorum.
Bir tek düşündüren konu 7005 alloy kadro. Alloy 6061 ler 2010 da boy gösterdi. Ama bu carraro daki komponentler bir alloy alaşımlı scott da olsa 3-3,5 bin tl arası olur.
Sadece REBA RACE 900 tl. Bisikletin nerdeyse yarısı bedelinde ayrı olarak almaya çalışsan.
Menderes Bey iyi günlerde kullanın. Sorunsuz bir bisiklet keyfi yaşayın...