emir yakup bulut
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.378
- Bisiklet
- Ghost
kendim 2012 model dambiez yol bisikleti sahibiyim ve bisikletimi malum sitede satışa koymadan önce kısa bir piyasa araştırması yapayım diyerekten nette dolanıyordum ki baktım carraro, sitesinde 2018 modelleri ilan etmiş.Yeni modeller gündem olmuyorsa artan kurlar sebeiyle artık heyecean ve ümitle takip edilecek bir bisiklet piyasası kalmadığı içindir.Her neyse; karraro cephesinde yeni gelişme olarak artık karraronun da karbon yol bisikleti var, bu iyi haberdi.Peki kötü haber ne mi?Evet doğru tahmin ettiniz, fiyatı.İlk kez piyasaya sürülmüş , dolayısıyla kendini kanıtlamak için zamana ihtiyacı olan bir karbon model için ve alt tarafı 105 donanımlı bir bisiklet için 8 bin tl ödemeye hazır kim var?Şahsen sokakta yürürken her gün 100 tl buluyor olsa idim hiç düşünmez ki o durumda bile bu bisiklet için sokaklarda 80 gün mesai yapmam gerekecekti.
Diğer gelişmeler ise carraro allı-güllü,pembeli-morlu bayan yol bisikleti açılımı yapmış, bayanlarda yoğun bir yol bisikleti talebi mi var bilmiyorum, çevremde yol bisikletini bırak bisiklete binen karşı cins bile yok.Ha bi de fıstık yeşili-yosun yeşili renk kombinasyonlu 062 modelini beğendim, siyah-beyaz dayatmasından gına gelmişti artık.Son olarak sevgili karraro yetkilileri, şu lanet kabloları neden kadro içine almıyorsunuz , Kron'un , Mosso'nun en alt seviye yol bisikletinde yapabildiği şeyi yapmaktan sizi alıkoyan şey nedir?
Diğer gelişmeler ise carraro allı-güllü,pembeli-morlu bayan yol bisikleti açılımı yapmış, bayanlarda yoğun bir yol bisikleti talebi mi var bilmiyorum, çevremde yol bisikletini bırak bisiklete binen karşı cins bile yok.Ha bi de fıstık yeşili-yosun yeşili renk kombinasyonlu 062 modelini beğendim, siyah-beyaz dayatmasından gına gelmişti artık.Son olarak sevgili karraro yetkilileri, şu lanet kabloları neden kadro içine almıyorsunuz , Kron'un , Mosso'nun en alt seviye yol bisikletinde yapabildiği şeyi yapmaktan sizi alıkoyan şey nedir?