Scudo Sports

Carraro 2019 fiyatları görücüye çıktı

Scudo
Vay vay vay Flexi 121 e bak be 1824 tl olmus :)

Bu sezon malesef çoğu firmanın yol bisikleti fiyatları bu seviyelerde olacak. Her geçen gün fakirleşiyoruz. Yazık..

2016 nın 8. ayında carraro race 052 modelini 2600 tl ye almıştım. fiyatı görünce çok şaşırdım.

• Beğen
Tepkiler: makifir
Benim 105 setli GTR 950`nin (şimdi ünvanı R 13 28/22) muadili, Carraro Race 062 modeli olarak görüyorum..
Fiyatı 5843 TL..
Benim bisikletin Ocak 2019 fiyatı ise 5575 TL..

Yine de her şekilde Peugeot, uygun fiyatlı ve daha cazip olarak görünüyor bunun yanında..
Tabi ki tercih meselesi..

mavi'den sadece üç(3) tane üretmişler race fire 'dan ise 3 kadro boyu (52,54,56). ilginç bir strateji

Carraroyu bu maliyetlere rağmen bir çok modelinde ısrarcı olarak üretime devam ettiği için kutlarım. Bu sene birçok büyük markanın Türkiye'ye getirilmeyeceğini düşünürsek akıllı bir hamle olmuş diyebiliriz.

hergün bilgisayarım herhangi bir parçası bozulması diye dua ediyorum. artık dualarıma bisikletimi de ekleyeceğim.

@trainspotting35
Kara borsa olucak demiştim :komik::komik:

@Angaralı Barış
Öncelikle sizdeki 105 setin yenisi var bu bisiklette. Bu yüzden dev bir artısı var.
R 13 28/22 bile yeni 105 sete geçmiş değil.
Ayrıca jant + seleden de baya bir + yazıyor hanesi Carraro.
Evet kadro güvencesi açısından Peugeot bir tık önde olabilir ama bakılan fiyat performans ise Carraro bu konuda hala baya bir avantajlı durumda.

En çok para tutacak parçalardan birisi olan aynakol ne yazık ki r7000 serisi değil.

Sele ve janta diyecek yok gerçekten oradan paraya kıymışlar.

Ne yalan söyleyeyim tasarım olarak beğendim. Özellikle jant seçimleri çok hoş. Evet fiyatlar pahalı hatta çok pahalı.

carraro yol bisikletinde 58 kadroya kadar üretmiş çok ilginç 185 cm üstü bizim dükkana gelmesin der gibi. pejo 950 gtr ile race 062 kıyaslanmış yukarıdaki postta ben de bir ekleme pejo lehine yapayım pejonun kaynak geçişleri daha pürüzsüz ve daha estetik duruyor. estetik ve sanatsal kaygıları olan insanlar için önemli bir ayrıntı . kablolar da pejo'da kadro içinden gidiyor bu da ikinci estetik detay.

Gravel G2 modeli 5800 lria. bayi indirimi %4. Yani 230 lira kadar. Hadi gelsin 5500 liraya.
Peki, tiagra 4700 seri ve disk frenli carraro marka bir bisiklet 5500 lira eder mi ?

o yol kadroları 100tl eder anca oyle bır goruntusu var.

@Şeffaf

Gravel kadrosunu ben begendim. Gayet modern duruyor, biraz ugrasilmis sanki, hayret. Ancak masanin karbon olmayisi benim icin kabul edilemez malesef. Ayrica Tiagra nin da RX000 upgrade yakindir. Yani alirken eski set aldiginizi bilin. Bu arada Salcano da yeni gravel yapmis. Karbon masa ve full yeni 105 disk set. Onun fiyatinin aciklanmasini bekleyin bence.

Salcano'nun gravelları daha derli toplu duruyor. Kullandıkları Cyclecross jant seti de en az 1.200 lira civarında şuan. Umarım fiyatı çok da abartılmaz.

Sıfır bisiklet alacaklara Allah kolaylık versin hay gayret yakında bir şahin parası olacak bunlar...

Geri