Scudo Sports

Carraro 473 H Race gören yada bilen?

Tepki
0
Arkadaşlar uzun süre bakındıktan sonra 473 h race almak istediğime karar verdim lakin kendisinin geçen senenin modeli olmasından ötürü bulunmaz hint kumaşı misali hiç biryerde bulunmuyor. İçinizden sattığını bilen yada gören var mıdır? Varsa eğer haber verirseniz çok mutlu olurum. Türkiyenin neresi olduğu farketmez.

Scudo
Ben de bir miktar aradım ancak bulmak çok sıkıntılı. Ulus'ta bir bisikletçide buldum, 2800 lira dedi :D nasıl yani diyerek carraro internet sayfasından fiyat gösterdim, ordan al o fiyat iyiymiş dedi :) 476 z modelini de arayabilirsin...

race seri bisikletler hakikaten bulunmaz hint kumaşılar :) carraro dan baska modeller bulunabiliyor ama 'j' 'k' 'h' race serisi makinalar çok az çıkmış piyasaya...ben j race aldım o da bir taneydi...bügün saglam bir kaza yaptım ama ben ve velespitim iyiyiz :)

arkadaşım ben satıyorum ve gerçekten çok temiz bir bisiklet eminimki gördüğünde bana hak vereceksin malum motosiklet kullandığım için bisiklet atıl vaziyette duruyor ilan kosunu açtım fakat sanırım yanlış başlıkta açtım kurallar başlığında diğer başlığıda sonradan fark ettim tel no: 0535 787 85 39 ara görüşelim

Geri