Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

carraro 473 H race

Tepki
5
arkadaşlar uzun süre araştırıp whistle 1052 D almaya karar verip 29 mayısta piyasada bulamayınca arkadaşın da kadrosunu daha çok sevip önermesi üzerine carraro 473 H race 18" modelini aldım hasta olduğumdan ve sınavlarım yüzünden 4 kere kullanabildim şimdilik gayet memnunum üzerindeki seri dışı hidrolik disk frenler bile çok güven veriyor hatta kaza atlattım V fren olsaydı muhtemelen otobüse arkadan çarpmıştım hidrolik frenler çok iyi tutuyor yalnız maşa frenleme esnasında kadroya doğru bi esneme yapıyo bu normal midir bilemem bu bisikleti disk fren merakım olduğu için aldım yoksa 500 lira civarında bi V frenli bisiklet de işimi görürdü hatta 10 senelik bianchi bisikletim sapasağlam onunla bile devam edebilirdim neyse fikrimi bu carraro modelini almayı düşünen arkadaşlar için yazdım belki yardımcı olur :)

Scudo
Malesef o carraro modelinin yenisini bulamayacak arkadaşlar. Bende bulamadım 473 denginde ara model 1051 AH Race aldım :(

anlamadığım bisikletin garanti belgesinde 1052 D yazıyor bisikletçi de o isimle verdi ama sanırım ara model değil çünkü kadroda 473 H RACE yazıyor komponentler sitede yazdığı gibi, bir de belirtmeyi unuttum OMEGA RST maşa ayarını yapmama rağmen bana sert geldi ilerde daha düzgün bir maşayla değiştirebilirim aynakolla birlikte o da 42 dişli sürat yapmaya izin vermiyo :)

Geri