Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro 904 Prizma

Scudo
@Murat Uluoğlu

Teşekkür ederim. Kilit şifreli kilit. Satın aldığımda mağazada tesadüfen distiribütörü de vardı. Çelik kalitesinden vs. bahsetti ve beni ikna etti ama güvenlik olarak başka bir yol çok bilmiyorum tavsiyeniz varsa sevinirim.

@Atilla.C

Çok teşekkür ederim. Dün akşam Cinnah yokuşunu çıkarken biraz ağladım ama güle güle kullanmaya başlayacağım umarım :)
Ne demişler?
No pain, no gain.

Hırsıza kilit işlemez... Bunu acı olarak tecrübe eden maalesef çok arkadaş oldu.

En etkili kilit, bisikletinizi eve almanız, dışarıda indiğiniz yerlerde gözünüzün önünden ayırmayıp, yakınından ayrılmamanız olur.

Hayırlı olsun, çok güzel bi bisiklet almışsınız :)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ü. ve gok
@Gökhan Ö.

Tabii minare kılıf olayı.. Dairemin deposu, kapının hemen yanında oraya saklıyorum. Karşı komşu da iş yeri olunca güvenlikten yana pek bir sıkıntım olmaz diye düşünüyorum. Tedbiri elden bırakmamakta fayda var tabiiki.

İyi dileğin için de teşekkür ederim.

Güle güle kullanın güzel bisiklet bol pedallar.... bir tane amortisörlü ön maşa iyi olurdu bence :)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ü.
@brsegemen

Teşekkürler. Ankara'nın Cinnah yokuşu.. anlatılmaz yaşanır.

@Mesut C.

Valla bugün çalıntı haberlerini duyunca hemen eve gittim, kapının önünden alıp depoya kaldırdım. Bence sigorta için bir şeyler yapılmalı.

@Buğra Kaan

Ben de maşayı değiştirebilirim ama o kadar mtb kullandıktan sonra bu amortisörsüzlük pek bir hafifime geldi açıkçası :) Burası Almanya değil, şehir içi yollar felaket. Maşa lazım olacak ilerde.

Gerçekten güzel bir bisiklet nazar deymesin :)
Kilitli maşa tercih ederseniz yokuşlarda engebeli yollarda kolaylık olur ;)

• Beğen
@Cüneyt HOCAOĞLU

Cüneyt Bey, teşekkür ederim. Ben de eski bir Eryamanlıyım. Şimdi Cinnahta oturuyorum. Eryamanda turlamak da çok zevkliydi. Bir gün beraber turlarız umarım.

düz maşalar yol için daha iyi.fazla enerji harcamiyorsun.aldigini veriyorsun.rijit

Ön süspansiyon takıntım olmasaydı almayı düşündüğüm bisikletler listesinin başındaydı :)

Güle güle kullanın..

• Beğen
Geri