Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro bayileri ve satış noktaları

Kayıt
20 Nisan 2012
Mesaj
28
Tepki
6
Şehir
istanbul
sirkeci de bayisi varmış ama güvenilir değil diyorlar. sorun yaşayanlar olmuş. bi de anadolu yakasında oturuyorum. anadolu yakasında güvenilir yer bilen var mı?
 
Scudo
fenerbahce stadini gecer gecmez sagda accel(sanirim boyleydi adi) bisiklet var yetkili carraro saticisi. ayni sekilde altunizadede atilla bisiklet var.
 
  • Beğen
Tepkiler: kenanyıldız
Her bianchi mağazasında var mı acaba ? Aramak lazım. Bende Carraro 419 bakıyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: kenanyıldız
cevap yazan herkese teşkkürler. bu arada ben carraro 436 d aldım. sirkeciden aldım dedikleri olumsuz birşeyle karşılaşmadım. bakım için bianchinin tüm sevisleri ilgileniyor zaten.
 
evet bende gecen hafta bı arakadasıma 419 grunge bakmak ıcın gıtmıstık yerde burası sana yardımcı olurlar İLERİ BİSİKLET - ACCELL BIKE SHOP 216 4180304 (link) KADIKÖY
 
Merhaba,
prizma 904 almayı düşünüyorum fakat bulunduğum yerde yetkili bayi yok.internetten almak istiyorum.ne kadar uygun olur.yetkili servis bana yardımcı olabilir mi? güvendiğiniz siteler neler?
şimdiden teşekkürler..
 
bence olabilir eğer bayi yoksa alacak ilk sen değilsindir yakındaysa sor derim ben
 
bayi varsa bayiden alın bence hatrı sayılır indirimler oluyor bu arada bu modeli bende düşünüyorum alınca genel bi inceleme yaparsaniz sevinirim tabi once ben almazsam
 
Arkadaşlar piyasada Grunge 419 ve 420 bulmak neredeyse imkansız. ama tek tük kaldığını duydum. İzmirde bu modelleri nerden bulabilirm? Çok yer gezdim dolaştım ama bulamadım.BİLDİĞİNİZ bir yer var mı elinde kalan??

Not:Bursadanda alabilirim eğer varsa...
 
@Semih K.

Hayır bakmadım bugün pazar yarın arayıp stok bilgisi alayım. teşekkürler.
 
evet arkadaşlar başlıkta belirtildiği gibi.. sedona 601 yada carraro 915 dambiez alacagım. eskişehirde nerden bulabilirim?
 
Carraro bulabileceğin Güven-İş var bildiğim. Senin için gün içinde arar bilgi alır ve irtibat numarasını sana gönderirim.
 
Geri