Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro big 1029 29 jant & salcano igman slx 29

çağatay atik

Aktif Üye
Tepki
28
1. (link) 2.000 tl

2. (link) 27.5 jant 2000 29 jantı 2.200 tl

arkadaşlar bu iki bisiklet arasında kaldım... ama ayrımı yapıcsak yeterli bilgim yok bilgisi olan yardım edebilir mi

3 yıldır carraro 227 kullanan biriyim sehır bısıkletı ıdı cok menun kaldıgım bır bısıklettı ama 1 adet caldrdım 1 adet de pert ettım
artık ondan almım dıyorum bır ust e gecım ıstedım

bu daga bısıkletlerınden de menun kalırmıyım yolda akıp gıder mı...buyuk lastık oldgundan yola daha cok temas edip ıyı gıtmez dıye bır dusuncem var yanlıs da olabılır tabı

yada gidip dırek bunu mu alsam (link)

Scudo
Ağır arazi isine girmeyecekseniz mtb olayından uzak durun bence. Daha önce de kullandığınız ön süspansiyonlu şehir bisikletleri hafif arazi, toorak yollarda da gayet başarılı ve yeterli.

Ha yok illa mtb alacam diyorsanız da Salcano daha önde. Jantlar çok daha iyi.

@Ahmet Faruk Eğit

hocam hep sahılde kullanıcam aslında mtb ile isim yok da

bu carraro bıg gordum motorsıklet gıbı 29 jant da cok buyuk duruyor ınsanın gozunu dolduruor surusu de keyıflı ıse bır denemk ıstıyorum

ama sehır ınce teker almadgıma pısman olurmuyum bılemıyorm

ıste deneme sansımız yok 10 dk kullanma sansım olsa karar verırdım rahat da maalesef cevremde o ve benzerı bır bısıklet bulunmuyor

29'ların sürüşü çok keyifli ona şüphe yok. Yalnız biraz zor hızlanıyor ağırlıktan dolayı... Ama 29 mtb'ye şehir lastiği taktığınızda şehir bisikletinden pek farkı kalmıyor. Ben bisikletimi hem 29x2.1 hem de 700x35c lastiklerle kullandığım için şehir bisikletini aratmıyor diyebilirim...

Sahilde kullanacaksınız sakın bulaşmayın mtb ye. Aldanmayın o heybetli duruşa, alırsanız ilk yapacaginiz iş, bu alet gitmiyor deyip lastikleri inceltmek olacak.

Yakın zamanda aynı ikilemdeydim. Salcano igman 29 slx düşünürken, önce igman 29 deore yeterli, gerek yok slx e dedim. Sonra da yok lastik incelecek, yok bagaj takmak problem vs. Gittim Mosso 770 smd şehir bisikleti aldım, çok da memnunum. Forumda Yine bir Mosso, yeni bir mosso başlığı ile konusu mevcut. Tavsiye ederim

Arkadaslar bende big 1029 bisikletten almayi dunuyorum , sehir bisikletlerine gore hatta daha hafif ,lastikleri de sehir bisikleti takip vercekler.Dilersem ilerde daga da vururum, donanim cok iyi.Baska bi handikapi var mi?

Lutfen yardim carraro big 1029 mu cube attention mu? Buradan yazdim bilemedigim icin

Geri