Scudo Sports

Carraro bisiklet markası hakkında

@Luccini Yani arasında fiyat farkı var ise mutlaka donanımsal olarak da (ufak tefek de olsa) değişiklikler vardır.920, 910'un bir üst seviye bisikleti ooldugudnan donanımları bır tık yukarıda olacaktır.Uzun süreli düşünüyorsan ve bütçen de elverişliyse tabi ki de bir üst model üstünü almak daha mantıklı olacaktır kanımca.Ama eğer ki üst modelini aldıktan sonra butcen tamamen bitiyorsa alt modeli tercih edip üste kalan 200 lira ile de ekipman-kıyafet almanı tavsiye ederim.

Scudo
ben bisiklet almayı düşünüyorum Carraro mu Whisle mi karar veremedim burayada yazıyım belki geri dönen olur

@luminax ben carraro sportive 227 kullanıyorum. Çok memnunum. Şuana kadar olumsuz birşey yaşamadım.

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
@metinakin Ben de aynı yerden Carraro aldım. Açıkçası çok bir sorun yaşamadım bisikletle. Ama gittiğimde de beni o şekilde terslemediler. 2013 eylülünde mi ne almıştım yanlış hatırlamıyorsam.

Giriş seviyesi için fiyat performans acisindan iyi markadir

Bu model ve fiyat performansı hakkında yorum yapar mısınız?
(link)

@seauton bende carraro force 540 hd var , memnunum gayet güzel, senin gösterdiğin 310 da çok güzelmiş fiyatı da uygun sanırım.
çok olmadı alalı ama henüz bi sıkıntı yaşamadım güzel bisiklet

carraro candır diğer markalar heyecandır :D

Kron ve Salcano gibi markalardan daha kaliteli fakat bir Cube ya da Scott kadar kaliteli olmayan, fiyat performans oranı iyi olan ve kalite olarak fena sayılmayan bir marka. Big 929 modelini alacağım inşallah.

@ultrAhmet
Kron ile Salcano'yu yanyana yazmanız davalık mevzudur :) KRON sapasağlam ve yabancı markaları aratmayacak özellikte yolda bırakmayan bisiklet markasıdır. Teessüf ederim..

• Beğen
Tepkiler: Fireblade
Cube'nin bir alti ghost dur. Tavsiye edilir. Ozellikle ghost nila 5

Carraro... Ahh Carraro. Benim küçük küheylanım... Kendisiyle gerek Istanbul gerekse şehir dışında çok gezdik. Bana güzel zamanlar yaşattı. Üstündeki orjinal parçalarından hiçbiri büyük sorunlar yaşatmadı bana. Hele o yol bisikletinin hızlanması yok mu, bi de akiciligi...

Carraro Grunge 419 mtb modeli 470 TL'ye sahibinden.com da satıyorlar. Sizce alınık mı bu alet? Yolda gidişi ve sağlamlığı nasıldır bilen varmı?

(link)

Tertemiz Carraro Force bir de bu aleti 525 tl'ye koymuş bir arkadaş.

(link)

2021 Sezon yeni üretim bisikletler ne zaman piyasaya çıkar ?

• Beğen
Tepkiler: Cotyoran52
Ozceylanların sitesine girerseniz 2021 modeller mevcut ama stok yok henüz. “Yakında” diye yazıyor.

Bu markayı ilk gördüğümde vay be Porsche 911 Carrera'ya atıfta bulunup bisiklet üretmiş diye düşünmüştüm sonrası hayal kırıklığı tabi..
(link)

Geri