Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro city style - Salcano Alanya

srknsrt

Üye
Tepki
5
Bisiklet
Salcano
Merhaba arkadaşlar ben serkan kısmetse bende ay sonlarına doğru aranıza katılacağım
Ben İşe gidip gelmek ve şehir içi kullanım için bisiklet hollanda tarzı + 1000 tl civarı bisiklet araştırmalarımı son iki bisiklete indirgedim
Aslında 7 vitesli batavuslar hoşuma gidiyor ancak 2. el fazla bulunmaması ve yakınlarda (adana-mersin) bulunmaması nedeniyle 0 a yöneldim
Salcanoda bana artı olarak arka bagaj var
Carraro ise görüntü olarak daha iyi gibi
Henüz sadece internet ortamında araştırma yaptım ilçede bayiler bulunmadığı için yakından göremedim
Sizce hagisi tercih edilmeli?(Farklı önerilerede açığım)

Salcano Alanya
(link)

Carraro City Style
(link)

• Beğen
Tepkiler: Omer27
Scudo
sedona 410
bianchi tourıng 727 713 730

Hızlı cevap için teşekkürler ama tarz olarak biraz daha dik oturma pozisyonu olsa daha iyi benim için

@srknsrt bianchi tourıng 727 gidon boğazı dik pozüsyona gelebiliyo kast ettiğiniz buysa

Aslına bakarsan benim kast ettiğim hollanda tarzı diye geçen gidonun koltuğa doğru eğimli olduğu(bu tür gidona ne denir onuda bilmiyorum bisanın hizmet bisikletlerindeki gibi) türden arıyorum

Bahsettiginiz gidonu "kartal gidon" seklinde duymustum. Baska ismi var midir bilmiyorum.

@srknsrt göbekten vitesli tercihinizden vazgeçmemeni bir göbekten vites kullanıcısı olarak gönül rahatlığı ile ve şiddetle tavsiye ederim. Emin ol pişman olmazsın. Göbekten vitesin keyfi çok başkadır. Kullanmayan bilemez. Özellikle şehir içinde çok pratik kullanım sağlar. Durduğun yerde vites değiştirme imkânın vardır. Bakım, vites ayarı uzun süre hatta uzun yıllar istemez. Sade bir görünüme sahiptir.
Batavus ve Gazelle gibi markalar şehir kullanımına yönelik olarak çoğunlukla göbekten viteslidir. Bunun bir hikmeti olsa gerek. Mümkünse 7-8 vitesli modellere yönelmenizi de isterim. Veyahut aldığınız göbekten 3 vitesli bisikleti zamanla 7-8 li göbek seti alıp takarak geliştirebilirsiniz vesselam..

• Beğen
Tepkiler: SerhatAtan
7 ve 8 li sistemlerin sıfırları ya pahalı yada istediğim gibi yok
İkinci ellerde de kadrolar genelde büyük
Hazır yeri gelmişken aşağıdaki linkteki bisiklet bayan bisikleti değilmi
(link)

Uzun zamandır göbekten vitesli bisiklet almak istiyordum. Yaklaşık 1 ay evvel bu isteğimi Salcano Alanya ile gerçekleştirdim.

Ben de 7-8 vitesli Gazelle ya da KTM düşünüyordum ama mevcut kur yüzünden ve Gazelle sıfır ithal edilmediğinden yerli malına yöneldim.

3 vites yetip artıyor şehir içinde.

Şu linkte Alanya'nın incelemesini yaptım.

İnceleme - Salcano Alanya 700

Alanya'yı genel anlamda tavsiye ederim. Memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Arkadaşlar 2016 modeller ve araştırmalar sonunda tercihlerimde farklılıklar oldu (Sadece şehir içi değil 10-200 kmlik turlarda eklendi kullanım alanlarıma) İlk tercihlerimi eledim
Anlayan arkadaşlardan ricam aşağıdaki bisikletlere yorum yazabilirler mi?
(Benim tercih sıralamam bu şekilde)
1. (link)
2. (link)
3. (link)

Btwin hoprider 300 düşünmezmisiniz göbekten dinamolu ve donanımı tam (Elcik ve vites/fren kolları değişmeli o kadar)

Katlanır bisiklette bakabilirsiniz .

Geri