Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

carraro cr 022 boya solma problemi

Seni kastmiyorumki. Uv diye korucu olsaydı hicbir boya renk atması olmazdı. :)sen kendi örnek verme çok soran oluyordu boya vekimyevi maddeler ve boya isleri45 senedir yapıyoruz da motosiklet otobus A-Z yürüyen akşam boyadık unutmayın firmalar kullanıcıya sık söylediği söz kullanım hatası unutma 1-2 sefer boyasında hatayli kullanım der. Biz çok senin gibileri gördük.donup dolaşıp gelirde ondan:))) suan istanbulda degil oda baska her zaman sen sen ol bilgi sahibi ol sonrada akil ol. Birda soyleyende çıkmaz. Deli sahana gibi dolaşırsın.akil fıkır sorarsın...beğenmeye bilirsiniz bence mahsuru yok.

dyo epox boya ve astar yazmıstım saglamlık testı 45santı metre darbe dayanık te boya darbe testındengecmıstır. mersedesın yerı varkalıte kontrol davutpasa gelen urun test labratuvarı rıca edersınız sıze sonuc soyler yeterlıdır sanırım :) uv fılım dıye yaz bey( boyle koruyucu varsayalım bısıket fırması otomotıv fırmaları alırdı,yok boyle bısey var dıyende yalan soyler)

Son düzenleme:
Scudo
Bilsem ki şu Dünya’ da boya badana işlerini bir tek SİZ yapıyorsunuz, emin olun o elimdeki bisiklet mi olur başka bir şey mi bilemem, onu parçalarım size getirmem. Bu ne kibir ? Bu ne laubalilik ?

Kibir ilgisi olan bu bilgileri sana söylemez kiğılı olan susar size güler baktanimadan bir kaç kelimede karar verme . Büyük tekne boyiyan konsum yanlış uygulama yapıyordu senin gibi sallıyordu.yanlis söyledim tepemden baktı. Kulağına söyledim uygulama bu şekilde olur o kibir abidesi gitti boynuma sarıldı. Bana abi dedi 150bin tl kazandırdım şimdi kibirli olsam sizin burda yazmam geçer giderim.. çok kisiyebu sekil para kazandırdım . Tevazudan vazgeçmedim.

Bodrumda deniz kenarında yaşıyorum umursa değil esasinda Bilgimi paylaştım beklentimde yok bu son yazmam bilgi paylaşımı yapmiyacam. Çevre verdim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.

Son düzenleme:
çok rica ediyorum konu ile ilgili boya tavsiyeleri yazacak üstadlar yorum yapmasın ?bu nedir ya yazılara bak kriptolu ?? yazmayın abicim işi olmayan yazmasın burada maksat belli süreçten bisikletsever insanları haberdar etmek... sanayi mahallesine döndü mübarek konu...yazma üstad Engin bilgilerinize kapasitem yetmiyor almıyor beyin lütfen eziyet etmeyiniz... saygılar

Aynı marka modeli bir senedir kullanıyorum. İlginçtir, iki gün önce bisikleti aldığım yere parça almak için gittiğimde muhabbet ederken oradaki beyefendi bu konuyu açtı. "Senin bisiklette solma oldu mu?" diye. Son günlerde bu modeller hakkında sık sık şikayet gelmiş, fabrikada kulkanılan boyanın çok kolay solabildiğini söyledi. Bir haftalık bisiklette bile sorun ortaya çıktığı olmuş. Nedeninin ise büyük ihtimalle bisikletin doğrudan güneş ışınına maruz kalması olduğunu söyledi. Fabrika büyük oranda, sizde de olduğu gibi, yeniden boyama yapıyormuş fakat yine de dikkat etmek gerek.

• Beğen
Tepkiler: emremusic10
arkadaşlar konu ile ilgili bilgilendirme yapayım accell bisiklet kadroyu garanti kapsamında yeniden boyayıp tarafıma yolladı.15 gün civarı beklemeden sonra kadro boyanmış olarak bana geri geldi

Dosyalar

• IMG_20190913_200155.jpg
    IMG_20190913_200155.jpg
    1,3 MB · Okunma: 74
  • IMG_20190913_200202.jpg
    IMG_20190913_200202.jpg
    656,6 KB · Okunma: 71
arkadaşlar konu ile ilgili bilgilendirme yapayım accell bisiklet kadroyu garanti kapsamında yeniden boyayıp tarafıma yolladı.15 gün civarı beklemeden sonra kadro boyanmış olarak bana geri geldi

Böyle haberler almak çok sevindirici. Aynı ilgiyi diğer markalardada görmeyi çok isteriz, tebrikler Accel bisiklet. :harika:

• Beğen
Tepkiler: emremusic10
Geri