Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro CR-Race 012 (2018)

sLck

Üye
Tepki
53
İsim
Selçuk
Başlangıç
2017—18
Bisiklet
Canyon
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhabalar,

İlk yol/yarış bisikletime kavuştum sonunda, bu süreçte bana yardımcı olan @Serkan Mıstınoğlu hocama tekrardan çok teşekkür ederim.

2 gündür kullanıyorum gayet memnunum, Erdoğanlar bisikletin bayram kampanyasından 1480 liraya aldım.

33 yaşından sonra böyle bişeye binmek ilk başta zor gelse de zamanla alışılıyormuş, şimdilik işe gidip gelirken kullandım, bisiklet üzerinde fazla zaman geçirebilmek için yolu uzatmaya başladım :)

20180901_024404.jpg
20180901_024420.jpg
20180901_024433.jpg

@Koray Gürel Hocam inşallah bi gün beraber turlamak da nasip olur, vardiyalı çalıştığım için zamanlar ters olsa da inşallah en kısa zamanda yapabiliriz :)

İnşallah kazasız belasız bi sürüş olur kendi adıma ve pedaldaşlarım için, keyifli forumlar.

Scudo
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın...

• Beğen
Tepkiler: sLck
Hayırlı olsun. Ben de işe gidip gelmek için carraro sportive 225 aldım. Ama 2 aydır gözüm ve gönlüm yol bisikletlerine kayıyor. Acaba sizin bu modelinizle mi başlasaydım diye cevapsız bir soruyla kendi kendine meşgul oluyorum.

Güle güle kazasız belasız binin.

• Beğen
Tepkiler: sLck
Kazasız belasız olsun. Sen gene 33 sün ben 45 yaşında yol bisikletine başladım.
Ilk fotoda sti kollar normalden biraz yukarıda mi bana mı öyle geliyor ?

@C.Koc , @ahlaksız teşekkürler

@Muhammet Ertop abi bisiklet sürdüğümü yeni yeni anladım, bundan önce 2-3 ay civarı şehir bisikleti kullanmıştım hamallık yapmışım diyorum.

@Eroseros abi yorumu okuyucunca tekrat baktım da benim çekimimle alakalı sanırım normal duruyor

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ertop
Merhabalar hocam memnunmusunuz

Geri