Scudo Sports

Carraro CR RACE 032(Road Runner)

@murat uludağ

Aynı serinin 022 sini kullanıyorum.Sizden farklı benimkinde Campagnolo xenon vites seti var.Sanırım Lugano lastikler var.Bu lastikler yarılmaya ve dolayısı ile sivri objeler dışında patlamayada musait.Bende ilk başta patlak ile çok uğraştım.Şimdi başka lastik kullanıyorum Ama bende size Continental 4S önerebilirim.Ayrıca Carraro jatları çok iyi sayılmaz yani çapak yada benzer sorunları olması muhtemel.Kesinlikle 100 PSi üzerinde hava basılmalı.Patlamaya karşı daha dirençli oluyor.Ancak kullandığın lastiklerin yanaklarında yazan değerleride aşma :)

Scudo
@AYDIN DİRİCANLI

Söylediklerinizi kesinlikle dikkate alıyorum. Cok teşekkür ederim bilgilendirmeniz icin.

Pedallerini spd uyumlu pedaller ile değiştireceğim... suluğumuzu ve suluk kafesimizi değerli bir abim hediye etti şimdilik masrafa girmemem icin hayırlısı diyelim :) iyi pedaller

http://img4.imageshack.us/img4/3844/dsci3176w.jpg

Bisikletim satılmıştır... Yeni bisikletimiz FOCUS WHİSTLER.

Çok güzel... Güle güle kullanın...

Güzel bisiklet, hayırlı olsun Murat. :)
Hoşgeldin. Görüşmek üzere.

çok güzel bisiklet güle güle kullanın yarış bisikleti alıyorsanız lastik patlamalarına türkiyede alışacaksınız.bende diyarbakırda yaşıyorum o yüzden yarış bisikleti almaya cesaretim yok kullanan arkadaşlarım sürekli lastik parçalıyorlar

Güle güle kullanın.... lastik meselesine değinmek istiyorum göz değmiş bisiklete bir sıkıntı yoktur... :) bol pedallar....

hayırlı olsun , bu bisiklet nasıldır 331 bırakılıp da alınır mı :)

bir kişi de neden sattın dememiş arkadaş... çok merak ettim ve hortlattım konuyu al işte...

@Fatih Tepeköy

yol bisikleti sarmamıştır muhtemelen. zaten satıp tekrar mtb aldığını yazmış. öncesinde de zaten mtb kullanıyormuş. bu kadar basit. hemen kuşkulanmayın siz. 032 araştırmalarına devam :) sanırım ben de birkaç gün içinde alacağım bir aksilik olmazsa 032. yalnız aklım 052 ye de gidiyor bazı bazı...

erphan, Çok dikkatlisiniz bakıyorum :) aynı izin peşindeyiz anlaşılan, ama her an herşey değişebilir gibi. Araştırdıkça yeni şeyler öğreniyor insan :)

Konuyu hortlatmışsınız teşekkür ederim :) neden sattıgımı hemen yazayım cok gec yazmısım kusura bakmayın...

Bisikletin ön maşası karbondu ve ben kadroya adapte olamıyordum şuanda yol bisikletı olarak daha dün sedona 610 aldım carrarodan %75 daha verimli bir bisiklet ooldugu kesindir.

Geri