bu üç bisiklet arasında carraro race görünüm olarak ve fiyat olarak en uygundur, tabi 2016 modelleri için konuşuyorum.
2016 model bayi fiyatları;
mosso tca tiagra 2.999 tl den
salcano xrs tiagra 2.500 tl gibi bahsediliyor.
carraro race 052 2.399 tl gibi bahsediliyor. (bir bayiyle konuştum duyumlar kesin)
fiyatlardan sadece mosso'nun fiyatı net, ama öteki ikisi de üç aşşagı beş yukarı yazdığım gibi olacak.
üç bisikletinde kadro reaksiyonları hemen hemen aynı ancak mossonun jant ve tekeri çok kötü, salcano jant(r500 2093 gr çokta abartılacak bir jant değil ama mossnun jantına göre iyi bence carraronun jantına göre kötü) teker setinden kazanıyor ama görüntüsü kötü, carraronun tasarımı da şık fiyatıda uygun, ayrıca carraronun jant setide kimse beğenmez ama ben çok beğendim, yarım profilli bir set ama göbekleri biraz narin bakımları aksatmamak gerek.
sıfır fiyatlar çok uçuk ancak ikinci elde salcano ve carraroyu 1400-1500 e çok rahat bulursunuz, yerli olduğundan satış sirkülasyonu bol bisikletler. tiagra seti eskitmek çok zor kamyon gibi set hiçbir şey olmuyor, kadroyada zarar vermediğiniz sürece ortalama bir jant aksium 500 lira alır takarsınız oldumu size mis gibi bisiklet.