Yaklaşık 1.5 yıla yakın bir süredir xrs 030 tiagra kullanıcısıyım. İlk bisikleti almaya gittiğim de aklımda tasarımla alakalı soru işaretleri vardı. Aklım kırmızı siyah beyaz gidiyordu. Ama malesef aldığım yerde o renklerde ürün kalmadığından mavi beyaz siyah olan modelini aldım gönülsüzce.. Ama şuan iyi ki almışım diyorum.Salcano firması bnce de grafik kısmında biraz daha görselini kuvvetlendirebilir. Ama zannedildiği gibi bazı arkadaşların,bisikletin tasarmını öyle kötü gbi göstermesini de pek anlamıyorum açıkcası. Bence yakından bakıldığın da daha hoş gözüküyor. Mosso'nun sürüş şekli,bana keyif vermedi.Sanırım buna en büyük sebeblerin başında jant&lastik setinin yeterli olmayışı geliyor. Ve en önemlisi de bana agresif bir bisiklet hissiyatı vermedi. Bisiklet üstünde bikaç oynama ile şuan çok farklı bir bisiklet oldu Xrs030.. jant setlerimi Campagnolo Zonda C17 ile yeniledim,arka rublemi 105 11-28 oranına ve aktarıcımı 105 ile upgrade ettim.Gidon boyu fabrika çıkışı 44 cm kullandıklarından değişim yaparak kendime uyan ölçüde güncelledim.Yokuşlarda çok yüklendiğinizde ufak bir esneme hissi veriyor. Fakat genel anlamda sprintlerimde bisiklet bnm beklentimi her ölçü de karşılıyor bir alüminyum kadroya göre..Gerçekten bir F/P ürünü Salcano Xrs 030.. Hafif,ve akıcı bşr bisiklet kesinlikle.. Hiçbir kullanıcısından da ben şuana kadar kötü bir yorum duymadım.Kesinlikle tavsiye ediyorum,Hiç düşünmeden alınabilecek TOP bir bisiklet..