Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Carraro CR Race 052

2018 modelinde malesef karbon masa kaldirilnis ve fiyati artmis :( ben bunu kastetmiştim
Daha once carraro big 927 kullaniyordum ve gerçekten çok hantaldi slick lastik takmayi dusunmustum sonra da dedim ki neden yol bisikleti almayayim gerçekten cok arastirdim ve sonunda bu modelde karar kildim yol ve yol bisikleti gerçekten zevklerime hitap ediyor yardimci oldugunuz icin tesekkur ederim

Scudo
@YunusXL Boyun kaç abicim yardımcı olayım 2.5 sene antrenman ve yarışlarda kullandım bu bisikletin 2015 model olanını,geometrisi farklıdır kağıttakine uymaz.

@ErHan72

052'nin bu sene çıkan modelinde maşayı alüminyum yapmışlar arkadaş ondan bahsediyor

@Myst3ry Kendisi zaten 2018 diye belirtti sonradan
Asıl yazdığım yazıda önemli olan konu; bu yaşlarda seçim yapmanın zorluğudur. Ama önemli değil anlaşılan doğru seçim yapmak

@YunusXL evet jant seti peki iyi sayılmaz bende değiştirmeyi düşünüyorum

@Erkin Kalender Boyum 163cm :p bacak içi boyumu bazen ölçüyorum 72 cm bazrn olöuyorum 77 cm çıkıyor:kötü: snrm yanlış ölçüyorum. Umuyorum ki boyuma uygun kadro bulabilirim. Cevaplar için teşekkirker abiler

Merhaba üstatlar, bir bilen lütfen şu iki bisikletin Jant Setinin ve overall performasın yeni başlayan biri için nasıl olacagını söyleyebilir mi
(link)
(link)

Şimdiden teşekkürler.

@masumane

yeni başlayan biri için güçlü kadro ve kompenentler. ama bunlardan biri diyosan scultra 400 derim. aero kadrolar yandan esen rüzgarlarda kontrol zorluğu yaratır. yeni başlayan içinde sıkıntı olabilir. diğer yandan aero kadroda seksi durmuyo diil yani :)

@kaju teşekkür ederim %10-15 indirim oluyor peşin alımda benim sordugum satıcı da belki başkası düz 4.000 e verir, şubatın ortası gibi basıcam parayı alıcam nakit ufak ufak havalar da ısınmış olur zaten.
@PsyBeowulf hocam teşekkür ederim.

@kaju Bir de komponentleri şimdiden güclü olsjun ben upgrade ile çok ugrasmam yani başlangıc alacagama 2000-2500 tlye ve sonradan değişmek yerine 4000-4500 verir bi kere alır kafa açmadan kullanırım.

@masumane bu konuya merida ile ilgili soru sormanız hoş olmamış.

@YunusXL Dağ bisikletinden direk yol bisikletine geçmek yerine tur bisikleti yada en kötü ihtimalle crossover tarzı bir bisiklete geçmenizi öneririm. yol bisikletinin akışı güzel olduğu gibi derdi daha çok. ek olarak yol bisikleti biraz daha performans amaçlı. Özgürlükleri kısıtlıyor. Dağ bisikleti gibi istediğim şekilde süreyim diyemiyorsun.

Daha öncesinde sürekli lastik patlaması ile uğraştığımdan bahsetmiştim. İlk nedeni yol bisikletine geçişin acemiliği idi. Fakat ana sebep lastikteki basınç düşüklüğü olduğunu anladım. Evde mutlaka büyük bir pompa kullanarak, yüksek basınç ile şişirmek gerekiyor. Yeterli basınca ulaşınca sıkıntı çıkarmaz oldu.

• Beğen
Tepkiler: YunusXL
@YunusXL Kardeşim üzgünüm 1.63 boyla bu bisiklete binemezsin.48cm bile ucu ucuna olacaktır ki 52den aşağısı yok bu bisiklette.

@Erkin Kalender abi (link) sitesinde kadro boyu 50 cm dedi buyume olayını da göz önğne aldıgımda sanırım 52 kadro idare eder diye dusunuyorum.

@YunusXL bence kesinlikle @Erkin Kalender'i dinleyin.Yoksa ileride büyük sıkıntılar çıkıp kadro boyu mevzusu sizi bisikletten soğutabilir.
(164 cm_Mtb)Ben geçende bisikletçiye gittiğimde S kadro istemeyip M kadro denemeye kalktım.1.5 cm fark vardı yine de bana olmadı.S kadroda ise 1-2 parmak boşluk vardı.

@Cyclinq Snrm 48 cm kadro olan bisikletlere bakıcagım ona höre karar vericegim cevap için teşekkürler.

@YunusXL ikisinide kullandım 030 daha üstün bir bisiklet jantıyla lastiğiyle genel ağılığıyla daha iyi ancak 052 yeni başlayan için daha ideal satışı bi tık daha hızlı vites oranları daha hafif. 48 beden tiagra 030 8.97kg civarı 52 beden apex 030 8.55kg civarı pedal dahil 52 beden 052 pedal taktığımda 9.8 kg carraronun 48 bedeni yok diye biliyorum.

IMG_20180102_132056.jpg IMG_20180102_132056.jpg Jantlar ultegra 6800 gidon ve sele borusu karbon ,pedalar btwin ile birlikte kg si

Bacak içi boyumu bir de ayakkabı ile ölçtüm 77 cm çıktı 52 kadronun olacagını dusunuyorum. Bisikletin stok haldeki kütlesini bilen varsa yazabilir mİi? Hiç bir yerde yazmıyor.

Bisikletin stok agırlıgını bilen yazabilir mi?

kilo takıntısı olan carraronun hiç bir modelini almasın benim en son sattığım carraro 062 bile 9,62 kiloydu bir alt modeli olan carraro 052 garanti 9,5 kilo vardır en az.

Geri