Mr.Ejderya
Üye
- Tepki
- 1
- İsim
- Mehmet Ali
- Başlangıç
- 2003—04
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Evet bildigim kadarı ile jantlar da 38 c lastiği destekliyor.Hocam jantlar 38 inc lastiği kaldırıyormu?
Hayırlı olsun. Nasıl çıkacaksınız bence asıl soru osipariş ettim. ilk diskli bisikletim olacak bakalım bebek yokuşundan nasıl ineceğiz
Çok sevindim, bir ara beraber turlarız . Bende arada sarıyer kilyos rumeli yapıyorum.sipariş ettim. ilk diskli bisikletim olacak bakalım bebek yokuşundan nasıl ineceğiz
Çok teşekkürler. ✋Rengi cok guzel. Kazasiz belasiz kullanimlar dilerim.
Dilimin döndüğü kadarı ile bisikletimi tanıtmaya çalıştım. İyi seyirler.
Merhaba,ölçme fırsatım olmadı fakat v frenli cr race 052 den daha hafif diye biliyorum. Benim tahminine göre 10 kg civarı.Merhaba dostum bisikletin ağırlığı ne kadar ölçme fırsatın oldu mu?
Aradan geçen zamandan sonra bir güncelleme yapayım. Zamanında rotorlar ile alakalı, rotorları büyütmek daha güzel olacaktır şeklinde bir yorum yapmıştım. Geçenlerde yaklaşık 40-50 km hızlar ile madenden zekeriyaköy e inerken ,önümdeki pick-up arabanın abs açacak kadar sert şekilde fren yapması ile yavasladiktan sonra aramizda takip mesefesi olmasina ragmen araca bir güzel çarptım. Ne bende ne de bisiklette bir sorun yok. Hidrolik fren olmasaydı çok daha kötü şekilde sonuçlanabilirdi. Ancak aklıma şu mesele geldi , belki rotorlar 160 mm olsaydı bu kazayı hiç yapmamış olacaktım. Aklıma tekrar bu mesele gelmiş iken sizlerede danışmak istedim. Öğrenci olduğumdan dolayı bir şeyi satın alırken bir kere değil çok kere düşünmek zorunda kalıyorum.
Hayır, zaten yavaşladiktan sonra çarptım ve yere düştüm. Tekrarı olmaması için önlem almak istiyorum. Fakat rotoru büyütmenin yarari olur mu ,Lastikleri kilitleyecek kadar fren yaptınız mı? Yol bisikletlerinin zor durmasının bir sebebi de lastikleri ince olması dolayısıyla yere temas eden kısmın nispeten az olması.