Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro CRS-600 ve // SAKARYA Bisikletçi Tavsiye //

Tepki
5
Bisiklet
Carraro
İyi günler değerli kardeşlerim, kıymetli ağabeylerim. Bugünlerde nakit sıkıntısından dolayı 2.el bisiklet almaktan (mecburen) vazgeçmiş bulunup 800-(max)900 lira civarında taksitle alabileceğim 0 mtb bisiklet arıyorum. Araştırmalarım sonucunda Carraro CRS 600 ((link)) modeline karar kıldım. f/p olarak bana uygun gibi geldi. Sizlerden isteğim bu fiyat çevresinde tavsiye edebileceğiniz başka modeller var mıdır? Bu bisiklet v brake, hidrolik almadığıma pişman olurmuyum acaba? Çünkü aynı modelin CRS 620 si HD ve 200 lira fiyat farkı var acaba onumu alsam diyede içime bir kurt düşüyor ama maddi imkansızlıklardan dolayı şimdilik sana bu yeter diyip geçiştiriyorum :) Ve son bir soruda Sakaryalı kardeşlerime; Acaba Sakaryada uygun fiyata yukarıdaki bisikleti alabileceğim güvenilir bir yer tavsiye edebilir misiniz? Zira internetten bin bir tülü riskle almaktansa görerek almayı tercih ederim. Hepinize şimdiden çokca teşekkür ediyor, iyi pedallamalar diliyorum :)

Scudo
Hidrolik diski beklemeye değer. Sonra pişman olursun diye düşünüyorum.

Birde nakit alırsan 100-150 TL indirim elde edebilirsin. Bilgine.

merhaba sezon sonu diye aradığın bisikleti sakaryada bulabileceğini pek sanmıyorum. sakaryada bisiklet satanlar genelde salcano ve kron satıyor. ama tozlu caminin arasında bir bisikletci var varsa onda yada çeşme meydanında varsa vardır yoksa internete mecbursun.

@Çağrı Fatih Yamalı
Önerilerin için teşekkürler hd konusunda haklı olabilirsin, ancak nakit sıkıntım olmasa zaten 2.el alacaktım [emoji4]

@niyazi akarken

Saolun suan ankaradayim pazar günü sakaryaya doncem hafta içinde dediğiniz yerlere bakicam inşallah aradığım bisiklet vardır.

Sakaryada ensar bisklet var kemal abi sahibi sana yardimci olur ben benim carraro yu ordan aldim :)

@emrah sökmenberk
Ensar bisikleti çok duydum genel olarak müşteri memnuniyeti yüksek bir yer, ilk uğrayacağım yer burası olacak [emoji4]

@Muammer Şen

müşteri memnuniyeti kişiden kişiye değişir ensar bisiklet bisiklet ve doğa sporları derneği ile çalışıyor genelde. ama ben mesela hizmetini pek beğenmiyorum.

@niyazi akarken
Haklısınız dediğiniz gibi kişiden kişiye değişebilir ama benim arkadaş çevremden duyduğum kadarıyla memnunlar.

Araştırmalarımı sürdürürken aslında hybrid bisikletlerin benim için daha uygun olabileceğine karar verdim. Çünkü bisikleti çoğunlukla asfaltta kullanıcam belki hafta sonları toprak arazi turlarına çıkabilirim. Konu kirliliği olmaması açısından hybrid bisiklet tavsiyelerinizi buradan alayım :) butcem max 1000 lira oda taksitle. Birde beğendiğim bir model mosso 771 smv hakkında değerli görüşlerinizi almak isterim

Hybrid tavsiye edecek veya mosso hakkında yorum yapacak kimse yok mu ?

Dün itibariyle Carraro Crs 600 2014 modelini 800 lira (9 taksit) ile almış bulunuyorum, en yakın zamanda resimlerini ve incelemelerimi paylaşacağım inşallah :)

Geri