Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro daytona 2927

Murats05

Üye
Tepki
16
İsim
Murat
Bisiklet
Carraro
Evet arkadaşlar bugün itibari ile yarı arazi yarı yol performansı olan carraro daytona 2927 bisikletime kavuşmuş bulunuyorum ürün gayet güzel ve kullanışlı ben beğendim lakin bu bisiklet ile ilgili konu açılmamış olması garip doğrusu :) ürünün özellikleri bu şekildedir ...

Özellikler
KADROALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI-ENTEGRE
MAŞAALÜMİNYUM 1.1/8″ RL 100mm GİDONDAN KİLİTLİ
ARKA VİTESSHIMANO ALTUS M370
ÖN VİTESSHIMANO ALTUS M370
KRANK TAKIMISHIMANO ALTUS M351 44x32x22
ARKA DİŞLİSHIMANO CSHG20 11-34T KASET
VİTES KOLUSHIMANO M370 ALTUS 3×9
FRENSHIMANO M315 HİDROLİK DİSK
LASTİKCST 29X2.10 CARRARO LOGOLU
JANTCARRARO ÇİFT KAT ALÜMİNYUM DİSK
SELEDDK JELLİ

29″ Carraro Daytona 2927 Erkek Dağ 27-V Hd Modelinde Alüminyum 1.1/8” Yarı-Entegre Hydroformed kadro ve Alüminyum 1.1/8″ Rl 100Mm Gidondan Kilitli maşa kullanılmıştır. Ön vites Shimano Altus M370 ve arka viteste Shimano Altus M370 kullanılmış olup, krank takımı Shimano Altus M351 44X32X22 orana sahiptir ve vites kolu olarak Shimano M370 Altus 3X9 kullanılmıştır.
29″ Carraro Daytona 2927 Erkek Dağ 27-V Hd bisiklette Shimano M315 Hidrolik Disk fren kullanılmıştır. Carraro Çift Kat Alüminyum Disk Jant, Cst 29X2.10 Carraro Logolu lastik kullanılmıştır. Bisiklet, Ddk Jelli sele ile tamamlanmıştır.
20170328_180738.jpg

Scudo
@ugraskan kardeşim merhaba nasıl memnunmusun üründen ağırlığı ne kadardır hayırlı olsun bu arada .

bisikletin selesinde durmak dengede durmaktan zor olsa gerek :p

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Faruk Eğit
Merhaba, ben de bu bisikletten almak istiyorum çok hoşuma gitti. Ne kadara aldınız acaba? Ve başka bir rengi var mı?:)

• Beğen
Tepkiler: Murats05
@Kitelyo Bildiğim kadarıyla bu ürün tek renk olarak satışa sunuluyor ... Ben izmirden 1600 liraya aldım 12 taksitle gayet memnunum tavsiye ederim ...

@Murats05 İnşallah cumartesi günü alacağım:). Güle güle kullanmanızı diliyorum. Teşekkürler

• Beğen
@Kitelyo rica ederim ne demek sagolun şimdiden sizede hayırlı olsun inşallah kazasız belasız sürüşler dilerim :)

@Kitelyo şu ana kadar 200 km yol yaptım bisiklet canavar şiddetle tavsiye ediyorum ... Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim :)

• Beğen
Tepkiler: Kitelyo
@Murats05 Bugün söke de sordum yoktu maalesef. En yakın zamanda İzmir'e gelip almak istiyorum siz nereden almıştınız acaba?

@Murats05 internetten bakayım dedim bizim bisikleti 3 farklı şeklilde koymuşlar 530H 480H 430H diye bunları farkı nedir?:)

@Kitelyo anladım izmirde kesin bulursunuz sundu bisiklete bakın ben oradan aldım ... 48H ler ise kadro boyunu gösteriyor

• Beğen
Tepkiler: Kitelyo
Merhaba arkadaşlar. Bende daha bugün aldım. Çok güzel bir tutuşu var. Normalde şehir bisikleti alacaktım ama 29x2.10 lastik olması ve ilerde lastikleri daha inceletmek için de uygun jant olması beni cezbetti. Özellikle gidondan kilitli maşa arıyordum en büyük ilgimi bu çekti. Ama vistes şeklinden çok memnun değilim. 190 boyum benim gidon uzunluğu benim için biraz daha uzun olsaydı güzel olurdu. Rengi güzel ama biraz daha siyah renk katılsa tam hayalim deki bisiklet olurdu . Bisiklet çok güzel kısacası. Artısı eksisi mutlaka vardır ama genel itibari ile kaliteli bir ürün. İzmir'de kullanmak için uygun bir bisiklet.

• Beğen
@dvddoz hayırlısı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim ayarlı bir gidin boğazı ile sorununuzu halledebilirsiniz... Vites yönünden neden memnun değilsiniz ??

Forumun yeni üyesi olarak herkese merhabalar. Güzel bir paylaşım olmuş daytona hayırlı uğurlu olsun inşallah.bende araştırmalarım sonucunda kesin kararımı daytona 2927 de verdim.bulabilirsem alacağım inşallah fakat size önerim bisiklet alırken mutlaka kadro boyunuzu doğru seçin daha sonra rahatsızlık verici problem yaşamamak için.190 boy için 21 inch 53 cm uygun olacaktır

@Arons
Hoşgeldiniz:) 193üm 20 kadro kullanıyorum. Tek sıkıntısı sele borusunun 30 cm olması. Daytona 2927 başlangıç için iyi tercihlerden biridir, pişman etmez ama ben size 2.el öneririm. Büyük bir şehirdesiniz zaten. Aynı paraya altus yerine deore setli bir makine de bulabilirsiniz.

• Beğen
Carraro daytona 2927 almaya karar verdim boyum 186 kilom 98 kadro boyu 53 cm olan bakıyorum bulamadım 48cm de istemiyorum küçük olqcagını düşünüyorum tavsiyeleriniz nedir

Geri