Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Daytona 435 V

Merhaba , yabancı sitelerden bazılarında bisikletin ağırlığı için 14,2 kg deniliyor. Fiyat/Performans oranının iyi olduğu söylenmekte ve ben de buna inanıyorum :) ki artık benimde bir "carraro daytona 435" im var. Üzerinde bazı aksesuarlar ( portbagaj, ön ve arka farlar, plastik çamurluklar, km saati, suluk, pompa bağlama aparatı ) ile 15 kg a çok yaklaştı. Bianchi sauk ile arasında tercih yapmak durumunda kalmıştım ve fiyattan (yaklaşık 200 TL fark) dolayı bunda karar kıldım. Bugüne kadar (yaklaşık 2 aydır) kullanmaktayım ve oldukça memnunum, şimdilik tek sıkıntım arka teker tarafından zaman zaman gelen bir tıkırtı diyebilirim. İlk ücretsiz bakımında jant tellerinin akorduyla ve kontrollerinden sona düzeleceğini ümit ediyorum. Keyifli zaman ve yollarda karşılaşmak üzere...

Scudo
güle güle kullanın bisikletiniz çok güzel çocuklarınızda çok tatlılar maşaallah allah kaza bela vermesin hayırlı pedallar cümleten...

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ersöz
@mustafa koc

Teşekkür ederim, kaza bela hepimizden uzak dursun :)

Hayırlı olsun çok güzel bir bisiklet.sizde sahil yolunda pedallıyorsunuz bizler gibi genelde.pztsi,perşemde günleri yolcu arkadaşlarla avşar cafe turu yapıyorsunuz sanırım :).bir gün rastgelirsek bende aranıza katılmak isterim ama işlerim müsade etmiyor,ama en kısa zamanda size katılmak isterim ama bisikletim mtb :)

• Beğen
@dinçer karadayı

Doğrudur, Pazartesi ve Perşembe akşamları çok zevkli ve eğlenceli turlarımız oluyor, katılmanızdan mutluluk duyarız. Katılım ne kadar çok olursa tur da bir o kadar zevkli oluyor. Son haftalarda katılım ortalaması 22-23 kişi ...
Bisikletinizin mtb olması hiç sorun değil, katılanların neredeyse yarısı mtb. Zaten normal tempoda gidiyoruz Turun ortalama temposu 25 kmh civarı.
En kısa zamanda görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: dinçer karadayı
Çok sağolun,bisikletli arkadaşların bir çoğunun mtbli olmasına da ayrıca sevindim :)size iyi turlar müsait olduğum akşamda sizlerle tanışmakdan mutluluk duyarım, ilk fırsatta aranıza katılacağım kısmetse iyi akşamlar :)

• Beğen
@Mehmet Ser

Çok teşekkür ederim, Pendik'te oturuyorum.
Geotech'i bilemem ama bu bisikleti tavsiye ederim.

bisikletiniz güzel miş iyi günlerde kullanın renklerin uyumuda çok güzel... :)

@Barış Keskin

İyi dilekler için çok teşekkürler...

Öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde pedallamanız dileğiyle.
Aynı bisikletin XXL kadro olanını bende alıyorum bugün . 2.el ama temiz inşallah beni de memnun eder :)

• Beğen
Ahmet kardeşim,dünya tatlısi çocuklarına bisiklet sevginle örnek olmuşsun ne mutlu sana. Carraro bisikleti bende 5 günlük bir turda ben de kullandım.Önce marketten alınan piyasa bisikleti gibi bir imajı vardı bende.Turda kullanım konforu,performansı ve de geçirdiğim bir ciddi düşme sonrası sağlamlığı konusundada benden mükemmel not aldı.(Race 475 modeli) Yaş haddinden dolayı bundan sonra tur amaçlı daha çok bineceğimden (10 güne kadar dede olacağım inşallah ) iyi bir tur bisiklet arayışında olduğum şu günlerde aklımın bir köşşesinde MTB olmasına karşın Carraro ağırlıklı bir yer tutuyor. Seninde Carraro göz alıcı ne kadar çamurlu olsada.Yol bisikletinden sonra onu da ihmal etme arasıra eski günlerini hatırlat bi havalandır.

• Beğen
@said erol

Memnun kalırsınız umarım , her ne kadar genelde yol bisikletini kullanıyor olsamda Carraro'dan da son derece memnunum.

Geri