mertozaydin
Üye
- Tepki
- 27
- İsim
- Mert
- Başlangıç
- 1993—94
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Katlanır
Konnix Heybe Çantayı internetten sipariş vererek satın aldım. Ayakkabı topuklarında çantaya bir sürtme olmadı.
Sanırım bisiklette tek memnun olmadığım durum gidon boğazındaki kilidi açınca gidonu döndürememek.
219962 dosyayı görüntüle219963 dosyayı görüntüle219965 dosyayı görüntüle219966 dosyayı görüntüle219967 dosyayı görüntüle219968 dosyayı görüntüle
Merhabalar, ben de bu bisikleti almayı düşünenlerdenim ve şuaralar araştırıyorum. Paylaşım, tecrübe ve yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu paylaşımınızdaki gidonu döndürememekle ilgili sıkıntınızı anlayamadım, biraz detaylandırabilir misiniz?
@mertozaydin Bisikleti internetten alsam servisler gerçekten ücretsiz kurulum yapıyormu yoksa mırın kırın mı ediyorlar.Bir de kurulumu kendim yaparsam birincisi garanti dışı mı oluyor, ikincisi kurulum dediğimiz nedir,ben çok acemiyim yapabilirmiyim yada yapabilecek olsam bile yanlızca bisikletçide bulabileceğim teknik alet edevat mı gerekir ? Fırsat buldum almak istiyorum ancak korona dolayısıyla da bisikletçiye gitmek istemiyorum,evde binerim şimdilik
Online aldım 2019 model olanı, aynakolu 48t olduğu için, tabi ayrıca daha ucuzdu, kaşele gönder dedim satıcıya , hemen gelince kurcalayıp bozayım aleti
Flexi 108’in 2018 öncesi aynakol 48T 2019 ve 2020 yıl modellerind ise 52T kullanılmış. Dahon D8 Marine ile neredeyse herşeyi aynı, sadece Flexi 108 katlanıldığında mıknatısları tutmuyor.
Hocam siz nereden kaça aldınız acaba?merhabalar çocukluk yıllarından sonra ilk defa bisiklet sahibi oldum. yeni bisikletimi 14 mayısta internet üzerinden sipariş verdim. 18 mayıs (p.tesi) günü elime ulaştı heyecanla ev içerisinde kutusundan çıkarıp selesini, pedallarını taktım. zaten jant reflektörleri ve zil dışında başka takılacak bişey kalmadı. Şimdi aklıma bir kurt düştü servis dışında kutu açılımı ve kurulum yaptığım için garantiden çıkar mı ? çünkü kullanma kılavuzunda böyle bir detay varmış yeni gördüm, bisiklet hala evde duruyor lastikleri bile şişirmedik sokağa çıkma yasağı var diye. Sizce bu şekilde devam mı etmeliyim yoksa yarın servisi arayıp durumu izah edip servise mi götürmeliyim
merhabalar çocukluk yıllarından sonra ilk defa bisiklet sahibi oldum. yeni bisikletimi 14 mayısta internet üzerinden sipariş verdim. 18 mayıs (p.tesi) günü elime ulaştı heyecanla ev içerisinde kutusundan çıkarıp selesini, pedallarını taktım. zaten jant reflektörleri ve zil dışında başka takılacak bişey kalmadı. Şimdi aklıma bir kurt düştü servis dışında kutu açılımı ve kurulum yaptığım için garantiden çıkar mı ? çünkü kullanma kılavuzunda böyle bir detay varmış yeni gördüm, bisiklet hala evde duruyor lastikleri bile şişirmedik sokağa çıkma yasağı var diye. Sizce bu şekilde devam mı etmeliyim yoksa yarın servisi arayıp durumu izah edip servise mi götürmeliyim
evet kutunun içinde çıktı ama ben dediğim gibi kurulum yaptım kendimce şimdi yarın arayıp sormam lazım herhangi bir sıkıntı olmuyorsa bu şekilde götürmem de bisikleti katlayıp götüreceğim .Kutu içerisinden garanti belgesi çıkacak. Onun bir kısmını keserek servis alıyor; ücretsiz montajını yapıp kalan kısmını kaşeleyip size veriyor ve garantiniz öyle başlıyor.
n11 de ılgazbisiklet06 mağazasından satın aldım 2020 model kırmızı renk. sanırım son üründü çünkü stok bitti diyor. fiyat 2280 TL.Hocam siz nereden kaça aldınız acaba?
Bir de güncel felxi 108 için yorum alabilir miyim kullananlardan? Bazı sitelerde 2019 modeli kalmış ,bazılarında 2020 var sadece