şahsen kendin rahatlıkla kurabilirsin. vites olsun lastik basınçları olsun zaten yapılmış vaziyette geliyor. Bisikletçilerin çoğuna güvenemiyorum çok üstünkörü iş yapıyorlar.
@sonyaz denemedim. Aslında aldığımdan beri etkin olarak kullanamadım kişisel işlerim nedeniyle. İnşallah bu hafta ile beraber rahatlayıp bisiklet sürmeye başlayacağım. Yönteminizi de denerim.
inceledim 100--120 tl lik bir masraf gerektiriyor . Siz bunu uyguladınız sanırım, gerçekten o kadar fark yaratıyor mu? istanbuldamısınız? İstanbulda iseniz denemek isterim.
ilk @richezza yaptı, sonrasında bende aynı işlemi gerçekleştirdim.
Carraro yu sattım, Bianchiyi yeni aldım. Aynı işlemi yeni bisiklet içinde yapmayı düşünüyorum. Hissiyat olarak tatmin ediyordu.
Arkadaşlar bisikleti denemek nasip oldu. Gayet hoş bir kullanımı vardı. Çok dik bir yokuşu çok rahat çıktı, inerken dedim ben bu yokuşu nasıl çıkmışım. Bir kaç insan dönüp baktı, ilginç ama hoş bir görüntüsü var bisikletin. Daha tam ayarlarını yapamadım bir kaç ses gelen yer var. Gidon borusu ve pedalın biri galiba. Onlarıda ayarlıyabilirsem gayet iyi bir bisiklet olucak. Yardım ve önerilerinizi beklerim.. Saygı ile..
Bende carraro aldim 1 hafta kadar oluyor ciktigim zaman 10 20 km yapiyorum dün 32 km yol gittim donusuyle beraber 63 64 km yol gittim aldigimdan beri cok memnumun yokus cikislari normal bisiklete gore cok şahane bianchi almadim on aktarici ve on aynakol disli modeli bianchinin bir ust modeli ve renginden isminden dolayi carraroyu tercih ettim kurulumu kendim yaptim servislerin bazilari ucret talep etti gerekli yerleri sikayette bulundum. evet yavas gidislerde pedallardan ses geliyor koltuk rahatsiz ama alisiyorsun bide on tekerlekten ses gelmeye basladi sanki lastigin icinde birsey var anlamlandiramadim 2 tekerlegi birbirine yapistiran miknatisin vidasi gelmedi
@sonyaz Teşekkür ederim aynen içinde ufak bir parça var sanırım sabit bir yerde lastik döndükçe ses çıkıyor lastiği açıp bakmak gerekiyor.Ben kendim kurulumunu yaptım ücret isteyen servisleri şikayet ettim accell bisiklete elimde montaj ve bakım kuponları var montaj kuponu ile kısa bir bakım yaptırmayı dusunuyorum hem servis para kazansın hemde kupon boşa gitmemiş olur
@sonyaz katlanor pedal olarak bendw önersiğiniz ürünü buldum ama bu üründe bizim orjinali gibi plastik bir ürün. Acaba daha kaliteli bir şey var mı diye bakıyorum.
Arkadaşlar suluk için ve bagaj bağlantısını yaparken mıknatıs bağlantısını çözmeden yapdığım değişiklikler resimlerde mevcuttur. Yapılan değişiklikler forumdaki diğer arkadaşların tecrübelerinden faydalanarak gerçekleşmiştir.
@sertez güzel bir parça ama biraz araya parca koymak kabartır ve sarsıntılarda fazla oynar diye düşünüyorum, şimdiki konumlanırlarsa hic bir sorun olmuyor, ağırlık direk gidon borusunda, plastik kelepçeler iyi is görüyor, katlandığında da hicbir yere temas etmiyor.