@Üye Adı o gıdon cantasının benzerını kullanıyorum alıexten almıstım katlanıra ekledım
xlc buyuk matara kafesınden elımde vardı ıc lastık arkadasına koyarak kadroya 5yerden cırt attım cok saglam oldu (vıdalı kafes kadar saglam yanı) ustelık1tl 1,5lt pet sıse tasıyabılıyorsun verdıgın matara kafesı ıcın adaptor kayıyormus arkadasım soyledı kullanmıs
bu arada xlc kelebek gıdon ekledım boylece hem cok daha rahat oldu hemde o gıdon boğazı olmadıgı ıcın denge sorununa bende cagre oldu tutus durus guzel oldu
aynakolu 26,36,48 dıslı oranlarına sahıp shımano tourney aynakolla degıstırdım uzerındekı no name olan ve 28t dıslı oranına sahıptı uzun dur dusundugum ıcın 2dıslı 2dıstır
katlanır pedalların katlı halı 5cm acık halı 14cm ıdı sanırım ,ben spd pedallarımı taktım bır tarafında duz normal ayakkabı ıcın adaptörü var 8cm uzunlugunda katlamaya gerek kalmıyor
brooks b17 selemı katlanıra gecırdım
alıexten 3gen kadro canta aldım arka tekerle kadro arasına ıc lastık anahtar tk vb ekledım orda cok guzel durdu
sele borusunun uzunlugu ıcınde tornacıda konustum sele borusunun ıc capında 3cm ve sele borusu capında 4cm alumınyum mıl ıstedım sele borusunun dıbıne sokup uzatmak ıcın 7cmlık parca ıcın 50tl ıstedı aynısını kürek sapından ahşap kestirdim hem daha hafif oldu hem daha uzun 18cm bır parça yaptırdım ne kadar dıbe gıderse o kadar rijit olur dıye 5tl malıyetle hallettım
hepsının resımlerını vb ekleyecegım belkı bırılerıne yardımcı olur yol gosterır
elimde altus arka aktarıcı var bacak boyu 8cm uzerınde tourney 12cm 1. vıteste 28t dıslıde yere cok takın duruyor 14t/34t megarange taksam yere temas söz konusu olacak o yuzden arka rubleyı degıstırırsem kıca bacaklı altusu takacagım ama rubleyı buyutmektense aynakolu kucultmek daha mantıklı geldı ki oda elımde vardı zaten fazladan sıfırı 60tl ıdı zaten 24t dıslıyle baslayan bır aynakol almak shımano tourney serısınden arka rubleye megadıslı takmaktan daha mantıklı geldı