Scudo Sports

Carraro Force 500 vs. Bianchi speed 1000 vs Carraro 702 Grande Erkek

Tepki
0
Merhaba. Uzun zamandır almak istiyor olmama rağmen bir türlü bütçemi denkleştiremediğim için bisiklet alamıyorken hiçbir umut beslemeden attığım öylesine bir sms ile bir iş adamı bisiklet isteğimi karşılıyor :) Karşılıklı mailleşmeler sonucu bana üç seçenek sundular. İki dağ bir şehir bisikleti ki başlıkta marka model yazıyor zaten.

Opsiyon olarak bu üçü olduğu için farklı bir marka / model isteğinde bulunmaya çekindim açıkçası.

Sadede gelecek olursak; İzmir'de yaşayan bir üniversite öğrencisi olarak haftasonları 80-100 km yol yapabileceğim bir bisiklet lazımdı bana. Hatta kondisyonumun da gelişmesiyle civar illere dahi gitmeyi düşünüyorum.

Mail bugün geldi, gelir gelmez de foruma kaydolduysam da üyelik onaylanana kadar seçimi yapmak durumundaydım ve Carraro Force 500'ü seçtim.

Seçimim doğru muydu sizce bu üç bisiklet arasında ?

Scudo
bence güzel bir seçim yapmışsın , bende yaklaşık 2 haftadır bisiklet araştırıyorum buldukça envarter genişliyor ve seçim yapmak zor oluyor . en son carraro force 500 de karar kıldım fakat bulunduğum şehirde fazla çeşitlilik olmadığından ellerinde kalmamış ve getirtilmeyecekmiş onun yerine üst modeli olan Force520 yi alacağım .
çok fazla araştırma yaparsan işin içinden cıkamıyorsun :D gittim force520 gözüme hoş gözüktü alacağım bende , şimdiden bisikletin hayırlı olsun güle güle kullan

Hayırlı olsun. İleride şehirlerarası tur düşünüyorsanız carraro force 500 kadrosunda bagaj deliği olup olmadığına bakınız. Uzun turlarda sırt çantası hiç iyi olmuyor. Ağırlığı bisikletin taşıması iyi olur.

Geri