- Tepki
- 0
Merhaba. Uzun zamandır almak istiyor olmama rağmen bir türlü bütçemi denkleştiremediğim için bisiklet alamıyorken hiçbir umut beslemeden attığım öylesine bir sms ile bir iş adamı bisiklet isteğimi karşılıyor Karşılıklı mailleşmeler sonucu bana üç seçenek sundular. İki dağ bir şehir bisikleti ki başlıkta marka model yazıyor zaten.
Opsiyon olarak bu üçü olduğu için farklı bir marka / model isteğinde bulunmaya çekindim açıkçası.
Sadede gelecek olursak; İzmir'de yaşayan bir üniversite öğrencisi olarak haftasonları 80-100 km yol yapabileceğim bir bisiklet lazımdı bana. Hatta kondisyonumun da gelişmesiyle civar illere dahi gitmeyi düşünüyorum.
Mail bugün geldi, gelir gelmez de foruma kaydolduysam da üyelik onaylanana kadar seçimi yapmak durumundaydım ve Carraro Force 500'ü seçtim.
Seçimim doğru muydu sizce bu üç bisiklet arasında ?
Opsiyon olarak bu üçü olduğu için farklı bir marka / model isteğinde bulunmaya çekindim açıkçası.
Sadede gelecek olursak; İzmir'de yaşayan bir üniversite öğrencisi olarak haftasonları 80-100 km yol yapabileceğim bir bisiklet lazımdı bana. Hatta kondisyonumun da gelişmesiyle civar illere dahi gitmeyi düşünüyorum.
Mail bugün geldi, gelir gelmez de foruma kaydolduysam da üyelik onaylanana kadar seçimi yapmak durumundaydım ve Carraro Force 500'ü seçtim.
Seçimim doğru muydu sizce bu üç bisiklet arasında ?