Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Grunge modelleri

merhaba.
420 grunge'ın siyah-gri renk olan bisikleti varmış ama ben google görsellerde bulamadım.
bilen varsa paylaşabilir mi?

Scudo
ARKADAŞLAR BU CARRARO GRUNGE 'LER ÇOK HOŞUMA GİDİYOR.ÖZELLİKLE DE TURUNCU RENKLERİ. BUNU ALMAKTA KARARLIYIM AMA İŞLEME AÇISINDAN 420 GRUNGE D Mİ 419 GRUNGE V Mİ ?.. YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

(link)

(link)

Aralarındaki tek fark fren sistemleri.
419 V fren, 420 Mekanik Disk fren. Bende 420 var çok memnunum hiçbir sorun çıkmadı 6 aydır hergün yaklaşık 10 - 15 km kullanıyorum turlar hariç.

Bence 420 GRUNGE Disc al.Daha sonra para biriktirip hidroliğe geçersen fazla masraf çıkarmaz.

@ALİ ÖZTÜRK

Kadro ALÜMİNYUM
Amortisör SUNTOUR 26"SF11-XCT DİSK MLO 100mm1.1/8"BEYAZ
Gidon MTB-AL-SEMIRISED OS CARRARO
Gidon Boğazı MTB-AL-H/S OS CARRARO
Sele Sapı ALLOY DIA:31.6mm CARRARO
Sele SELLE ROYAL 8549 MACH
Çatal Yatağı INTEGRATED 1.1/8"
Krank Takımı SHIMANO FC-M171 42X34X24
Göbek ALLOY DİSK SİYAH 32H
Arka Değiştirici SHIMANO ACERA ARDM360SGSL
Ön Değiştirici SHIMANO AFDTX50L6
Vites + Fren Kolu SHIMANO ASTEF51
Arka Dişli SHIMANO ACSHG308132P 8-VİTES 11-32
Fren DİSK FREN RDM2.0 +ROTOR 160mm SİYAH MEKANİK
Dış Lastik CST-26X1.95 53-559 SİYAH
Jant CARRARO CROSS
Pedal SP-931S
Ağırlık 14,98 Kg

• Beğen
Tepkiler: Xoqo
Merhaba bende whistle 1163v ile carraro grunde 420 arasında kaldım yardımcı olurmusunuz.

Aralarında maşa ve fren farkı var. Fren için daha önce yaptığım yorumu tekrarlayacağım. 6 aydan uzun süredir kullanıyorum yoğun olarak hiçbir şikayetim yok. Kaliteli kabul edilecek V fren kullanmadım ama orta seviye V frenlerden farkı yok hatta benim kanaatim daha iyi olduğu. Maşa için Carraro XCM kullanıyor Whistle XCT aralarında fark yok gibi, yinede XCT bir tık iyi görünüyor.
Sonuçta kararı verirken hangisi daha güzel görünürse onu al. Donanım kolay değişir zaten aralarında fark yok sayılır ama Kadro değiştirmek zor iş.

600-650 tl bütçem var bana carraro nun hangi modelini önerirsiniz?Hiç kimse carraro önermiyor bir kaç tane kullanıcısı ile tanıştım memnunlar.Sizler neler öneriyorsunuz.

Kullanım tarzınız nedir?
MTB, şehir, yol, tur? Ben de Carraro kullanıcısıyım. Grunge 420 D MTB ve Azimut şehir modelini kullanıyorum. Her iki modeli de tavsiye edebilirim.
Not: Azimut kadroyu özel olarak topladım yani donanımı oldukça yüksek tuttum. Standart satışta olanı da iyid,r diye düşünüyorum.

(link)

(link)

bu modelleri düşünebilirsin. Ben 420 D kullandım memnun kaldım.

419 iyi geldi 420 mekanik disk frenmiş pek önermiyorlar çok başa belaymış. 419 v fren iyi gibi ama kadrosu nasıl bilemedim.Kadrosu hakkında bilgi verirmisiniz.7005 aliminyum ile kıyaslandığında nasıldır?

Beğenmeyenlerin hepsinde herhalde scott,cannondale... vardı!! bende 420 D kullanıcısıyım,o fiyat aralığında alabileceğin kaliteli, en iyi komponentli bisikletlerden birisi.. Bilmiyorum bisikletle aran daha önce nasıldı ama başlaangıç için gayet güzel bi model. Paran varsa sende scott al tabi ki,artık gerisi sana kalmış.

carraro 436 d daytona kulanıyorun yaklaşık 1 yıldır gayet memnunum.eminim 419 da iyidir. carraro fiyatına göre iyi bisikletler üretiyor bence.

Merhabalar,
Şehir içi kullanımı için hangi modelleri uygun olur. Sanırım bütçe ve kalite açısında iyi bir marka

Fiyatina gore iyi urunler sunuyorlar. Ust seviye bisiklet alacaksaniz premium markalari alir giris seviyesinde Carraro bence cok iyi. Dusundugunuz fiyatlar icin v frenli alin, mekanik disk frenli onermiyorum. Hidrolik de fiyati yukseltir.

Bu marka hangi ülkenin markası ve hangi ülkede üretiliyor bilen var mı?

Geri