@s1nan_guv
sürersin sürmesine de hem bir süre sonra elin ağrır, toton ağrır, belki amortisörün zorlanmaya başlar hız yüksekse, 224ün bu seneki lastikleri michelin protek, şehirde falan çok kolay patlamaz ama belki burada patlayıverir belli olmaz, patlamasa bile çok hızlı aşınır eskir. nadiren gireceksen ağır ağır git ama sık sık bu yola girmemeye, girersen de ağır ağır dikkatle sürmeye bak derim. gerçi bir arkadaş triban 3le(yol bisikleti) geçtim böyle bir yoldan demiş
@obezkirpi
Asfalt yollar gibi takir tukur bizim oranin yollari tabiki incecik lastiklerle hizli gidilmez fakat gobekleri falan dagitir miyim ben onu merak ediyorum asil
Bu yolda Carraro 224 sürülür, bu videodaki bisikletten çok daha az sarsılacağına eminim. Videodaki arkadaş yol bisikleti mi sürüyor ne o sarsıntı öyle, adam düştü düşecek...
Eğer çekim yapan kameranın böbrek taşı olsa dökmüştü çoktan. O ne kötü bir titreşim. O yolda carraronun dağ Bisikletleri sürülür. Ama baştaki gibi yolu bir türlü tutturamaz bir halde giderseniz sürmeyin daha iyi.
@halil ibrahim duran
Şaka değil niye şaka yapayım.
(link)
(link) - burada da bulabilirsiniz, bazı özel kurallar var.
^ Türkçe'miz, Türkçe'de, Türkçe'nin vb. kullanımlar yaygın yapılan hatalardır. Doğruları Türkçemiz, Türkçede ve Türkçenin'dir. Türkçe kelimesinden sonra hiçbir ek kesme işareti ile ayrılmaz. Bu konudaki kural şu şekildedir: Özel adlara getirilen yapım ekleri, çokluk eki ve bunlardan sonra gelen diğer ekler kesmeyle ayrılmaz. Türkçe kelimesi Türk özel adına getirilen -çe yapım eki ile oluşturulduğu için bundan sonra kesme işaretine gerek yoktur.
Böyle yollardan amortisörsüz bisikletle bile gidersin ama lastiklerin 2.0 dan kalın ve yumuşak hamurlu olmalı ve minimum kaç PSI ise o kadar hava basman lazım orası off-road değil sonuçta toprakta olsa yol var kalın lastik ile yol bisikleti harici her bisikletle gidilir o yol.
Dostum bilgi için teşekkürler. Carraro Big 927 Kullandım güzeldi. Model yükseltmek için elden çıkardım. Şimdi Big 1027 düşünüyorum. Bu bilgiler iyi oldu.
Öncelikle Carraro 16-18-20 kadro diye biliyordum, 17-19-21 olduğunu söylemişlerdi, teyit etmiş oldum.
@kerse244
Bu bisikletin en zayıf noktası, değiştirmesi en zor parça, dediğiniz gibi keşke SLX olsaydı. Diğeri ise yağlı maşa, gerçi bu fiyata bu maşa normal.
@s1S
Üstad piyasayı inceleyin, bu donanımdaki bisikletler 3000 den aşağı değil. Mosso Elite SLX var oda 26 Jant ve kadro beş para etmez. Bence bu donanım ile piyasada tek. Aşağıdaki görüntüyü google dan buldum, sanırım 46 (17) kadro. Bulursam hiç düşünmeden alacağım.
Sevgiler Saygılar
Not: Carraro'nun kendi sitesinde donanım Deore görünüyor, diğer her yerde SLX. Garip bir durum.
@Emre Bozdoğan resmisite deore demişsiniz. Doğru çünkü 2015 deore vites kolları ve frende yanılmıyorsam 396 serisi yani slx donanim yok. Slx 2014 modellerde var ve benimkisi 2014 model. Yani yanlışlık yok