Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Mazgallardan nasıl kurtuluyorsun bu bisikletle ?

image.jpg @aktif
Çok dikkatki olmak lazım hocam direk takla attırıyor

• Beğen
Tepkiler: serkanoz87
@58emre588 Acaba kadrosu nasıl sağlam mı?Vites geçişleri rahat mı?Son bi soru olarak da fiyatına değer mi acaba?

Bu arada hayırlı olsun:D

• Beğen
Tepkiler: 58emre588
Merhaba ben de Carraro 052 Tiagra modelinin 52 kadro ön siparişini verdim. Stoklarda yok ürün ancak bayramdan sonra üreteceklermiş. Gidip alıcam hemen :huhuu:

@Nini
Hayırlı uğurlu olsun yeni üretim olacaksa araya girip jantı ve göbekleri shimano taktırılabilir mi acaba (062 dekinden) (tabii parasını verip) ?
Forumdan bi arkadaş aynı bu şekilde yeni üretilecek bisikletin rengini araya adam sokarak istediği renk yaptırmıştı

@ahmtayd
Teşekkürler ^^ Bilmiyorum yanlış hatırlamıyorsam 2500 Tane daha üreteceklermiş dediğiniz olursa, biri üretici firmayla görüşürse falan çok iyi olur :D Tabi benim hiç tanıdığım yok Carraro'dan...

@Nini

2500 mü
Sadece 052 mi ?

@ahmtayd
Bilmiyorum emin değilim sanırım öyle. Gittiğim yerde Carraro yu arayıp öyle söylediler

@Nini
Para (sipariş) verdiniz mi acaba ?

@ahmtayd
Hayır henüz para vermedim Bayramdan sonra beni arayacaklarmış ^^

@Nini
Böyle büyük üretim olacağına göre büyük ihtimalle 2016 serisine başlıyorlardır. Bakalım inşallah değişiklik olmaz aynısını üretirler. Gerçi dolar da uçtu.

@Nini
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun sizi üzmeyecektir

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
@ahmtayd
Çok teşekkürler :hhhhhh: Daha iyisi sizin olsun

@aktif
Çok sağol hocam Allah hepimizi kazadan beladan korusun

@brkckr
Bir arkadaşımda var. 9 dan biraz az gibi sanki ölçmedim falat öyle geldi bana

• Beğen
Tepkiler: Burak_Cakir
yol almayı düşünüyorum bizim bisikletçi carraro satıyor onu onerdi. sizce nasıl. şu anda bana gore f/p iyi

@brkckr

Bütçneiz nedir

Selam arkadaşlar carraro rave bmx nasıl kullanan var mı?

Geri