Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Nini hayırlı olsun başlangıç için ortalamanın üzerinde oldukça tatminkar bir model.
Rengi olsun üzerindeki grup set olsun fiyatı olsun çok güzel bir demirat.

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
Güle güle kullan ,bizim bisikletler geçiş bisikleti eğer bu spora devam edersen bundan sonra alacağın bisiklet pro düzeyinde olur :)

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
@Halit Armağan
Teşekkürler ben de şuan çok memnunum

@aslanpençesi

Aynen diğer bisikletlere göre daha çok dikkat istiyor ^^ dikkatli olucam

@goodnight_moon

Teşekkürler :D umarım güzel bir karar verip istediğiniz bisikleti alabilirsiniz ^^

@Yusuf'san

Teşekkürler iyiki almışım diyorum sürekli :D

@suleymanozgun33

Teşekkür ederim

@canayaz0734

Teşekkürler ^^ Evet devam etmeyi istiyorum bakalım zaman göstericek :)

Bu arada bugün decathlon'dan araştırmadan bir forma aldım sizce bu fiyata daha iyisini ve güzelini alabilir miydim? İade edeyim mi?
(link)

Başlıktada belirttiğim gibi yaklaşık 20 yıl ara verdikten sonra uzun araştırmalar ve yer sıkıntısı nedeniyle kendime Carraro flexi 103 göbekten 3 vitesli bir bisiklet aldım pinpirikli biri olduğumdan bisikletle beraber takım taşımak için bagaj çantası takımlar yedek iç lastik fren papuçları bir büyük bir küçük pompa km saati kask topladıktan sonra bisiklete ancak bugün binebildim şunu anladımki çok paslanmışım açılmam lazım :D

Hayırlı olsun iyi günlerde pedallayın.

Ben de 17 yıl sonra alan biri olarak hayırlı olsun diyeyim. Sağlıkla ve keyifle kullanmanız dileğiyle.
Pas kısa sürede geçiyor merak etmeyin, yavaş yavaş kendinizi yormadan sürdükçe kondisyon bulursunuz.

• Beğen
Tepkiler: hidromek
Hayırlı olsun. 20 yıl aradan sonra aramıza tekrardan hoşgeldiniz diyelim. Bol pedallı günler. Kondisyon zamanla çok iyi olur. Tekerinize taş değmesin :)

Kazasiz Belasiz Keyifli Pedallamalar

BEYLER BEN CARRARO BİG 1029 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA TÜRK MALI OLDUĞU İÇİN BİRAZ KARARSIZIM BANA ÖNERİRMİSİNİZ YORUMLATINIZI BEKLİYORUM

@onur d.

Bu nasıl bir güzelliktir ya. Salcano niye böyle bir şekil yapamıyor. :(

Nazar değmesin diye fotoyu küçük eklemişsiniz. Alıntı da bile görünmüyor nasıl yaptıysanız. :)

Geri