Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Arkadaşlar carraro dambiez 915 almayı düşünüyorum 2. El. Kullanan var mı tavsiye eden özel mesaj ile bana ulaşabilir mi?

http://i.hizliresimupload.com/4G9q8z4W.jpg

arkadaşlar carraro force 330 almayı düşünüyorum aranızda kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz?

Arkadaşlar merhaba. Carraro d'ambiez 915 almayı düşünüyorum. 2 el piyasasını bilen ve görüşlerini benimle paylaşcak arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Hayırlı olsun.
Kazasız,belasız.

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
merida almadan önce bu modelin aynısını alıyordum ki son anda vazgeçtim. Güzel bisiklet güle güle kullan

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
bugün carraro 224 almaya gittim , 51 kadro olmadığı için. 225 alarak aranıza katıldım.

kutuyu önümde açıp kurdular , koyu gri tonlarında bir alet . adam hem mavi hem bu renk çıktı dedi. cst lastik beklerken içinden michellin lastik çıktı. anlamadım ama daha iyi oldu

ed.t : şimdi baktım 2013 modeli itelemiş bana , rengi çok hoşuma gitti . bazı seneler çift renk çıkıyor bunu da öyle sandım. kandırıldık resmen. satmayı düşünmem ne yapayım sizce ?

@the_dr

Kadro ayniysa niye satacaksiniz ki? Ustelik de daha iyi donanimla gelmis. Varsin 2013 olsun. Ha ben olsam gider biraz iskonto karsiligi hediye falan isterim.

En pahali bisiklet keyif aldiginiz bisiklettir.

@Mert E.

hocam satmak derken , ikinci el falan. yıla takıyorlar ya o durumda . öyle bir durum olmayacak bende.

yarın konuşacağım , tüm aksesuarları da almıştım şansa bak. canımı sıkan bana 2016 model demesi. açıklasa 2013 dese yine alırdım belki , böyle kandırılmış hissetmezdim.

@the_dr Kardeşim satmana gerek yok. Eğer senin istediğin model yılının dışında ise Tüketici Hakem heyetine başvurmanı tavsiye ederim. Çünkü ürün talep ettiğin şekilde sana satılmamış onun için ayıplı mal olur. Fakat faturada 2013 model yazıyorsa ona yapacak malesef bir şey yok. Yani iddianı kanıtlaman gerekiyor. Yani faturada 2013 model yazmamalı.

Bu işlemin için ya ikametgahının bulunduğu yerdeki ya da satın alma işlemini yaptığın ilçe sınırları içindeki Tüketici Hakem Heyetine başvurabilirsin. İlçe Tüketici Hakem Heyeti için parasal üst sınır 2320 TL, İl Tüketici Hakem Heyeti için ise 3480 TL. İlçe Tüketici Hakem Heyetleri Kaymakamlıklarda, İl Tüketici Hakem Heyeti ise Valiliklerdir.

@Burak Tohatlı

hocam bildiğiniz yazar kasa fişi verdiler . model falan bir şey yazmıyor zaten bisiklet yazıyor :)

@the_dr @the_dr O zaman fatura isteyebilirsin. Ama tüketici hakem heyetine başvuracağını sakın söyleme o zaman asla vermezler. Bir de taksitli aldıysan bisikleti 7 gün içerisinde iade edebiliyorsun. Fakat kredi kartı ile yapılan taksitli alış verişler taksitli satış yönetmeliğine dahil değiller. Şuan elinde sadece yazarkasa fişi mi var? Orada hiç mi ürünün özellikleri yazmıyor?

@the_dr
Geçmiş olsun hocam satıcıyla rtibata geçtiniz mi aldıktan sonra ne diyor?

Geri