Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Kullanıcıları Kulübü

selamun aleykum İStanbul anadolu yakası carraro turu yapmak istiyenler özelden mesaj atabilir iyi pedallar.

Scudo
Bugün Sigma'nın kilometre saatlerinden (BC8.12) aldım fakat tekerlek ölçüsünü girerken tam hesaplayamadım. Carraro 225'in tekerlek ölçüsü ne kadardır bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi? (link) göre 2173 girmem lazım sanırım. 700*35 lastik var zaten üstünde.

@Emert20 merhaba hayırlı olsun öncelik ile. Başvuru yaptıktan kaç gün sonra geldi hediyen?

@Ozies35 Pazar günü başvuruda bulundum, pazartesi benimle iletişime geçtiler, bügün elime ulaştı.

Sportive modellerde 2015 ile 2016 model arasında fark varmıdır. Bir bisiklet çiden duydum 2015 modelleri berbattı denge sorunları vardı falan dedi 2016 modelde düzelttiler dedi.şimdi ben 2015 model almayı düşünüyorum daha ucuz diye görüşleriniz nedir acaba

@erciye daha dün carraro 224 aldım 2016 model 1000 tl ye tavsiye ederim

@erciye 2016 serisi geçen seneye göre kur daha yüksek olduğu için bazı yerleri değiştirdi, lastikler Michelin iken cst oldu, 2016 da kadro dizaynı oval iken üçgen şekil aldı ama performans konusunda pek fark yok ;)

@Ozies35 ben dün aldım michelin lastik var üzerinde bana 2016 dedi.yoksa 2015 mi.nerden anlayabilirim.

@ÖmerMurat carraro 224..barkod2150902198..gerçi michelin lastik beğendim de o işin başka tarafı:) 2015 model galiba

Evet aynen, kadronuzun üretim bandından çıkış tarihi 2015, fakat çok önemli değil bu bence, 2015 model ile 2016 arasında kadro olarak bir fark yok, öyle yok denge sorunudur, yok üçgen kadro, oval kadro falan gibi bir fark yok, donanım olarak bir fark yok, en azından ben şubat ayında bisiklet alırken fabrikayla konuştuğumda bana söylenen bu, fark sadece lastikler, onda da Michelin lastiğin performasından herkes daha çok memnun. 2016 model bisiklet alan arkadaşlar da barkodlarında 215... gibi bir numara görebilirler yani. Çok önemli değil ayrıca bisikletinizin hangi yılda üretim bandından çıktığı, metal yorgunluğu denilen şeyin ne olduğuna bakarak buna eleştiri getirmek lazım. O yüzden rahat olun, bisikletinizin keyfini çıkarın :) Kazasız, belasız keyifli sürüşler.

@directedby

@ÖmerMurat teşekkürler zaten bende takmıyorum ben memnunum bisikletimden.

@Emert20
Hocam ilgilendiğiniz bisiklet modelinde hangisini seçtinizde bunu yolladılar ? sanırım yol bisikleti seçtiniz.Şehir bisikletini seçen varmı acaba onun için ne yolluyorlar merak ettim.??

@yahya09 Dağ ve yol bisikletini seçtim ve mesaj kısmına bisiklet giyimi konusunda eksiğim olduğunu yazdım :D:D onlarda rüzgarlık göndermiş sağolsunlar.

Geri