Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Kullanıcıları Kulübü

ben de son kalanı aldım bayideki, kilometre yaptıkça daha detayı fikirlerimi mutlaka belirtirim.Ama maalesef dolar kurundan dolayı fiyatlar sürekli artıyor, bulursanız ve alabilirseniz bu sene almanız daha iyi olabilir :)
Şu an mesleğim gereği bisiklet süremiyorum.

Scudo
Arkadaşlar selamlar
Race 042 Aero kullanan var mı acaba, olumlu olumsuz görüşleriniz faydalı olacak benim için.

Herkese merhaba. Resimdeki gidon boğazını flexi 109 için kullanabilir miyim? IMG_20201012_231301.jpg

20201022_142134083_iOS.png
markayı kim kimden çakmış acaba :hihi:

Herkese merhabalar. Carraro Flexi 109 un aynakolunu 2li yapmak, ön aktarıcı takıp 2*9 şeklinde kullanmak mümkün müdür? Eğer mümkünse hangi parçaları kullanmam gerekli? Flexi 109 da sora sistem kullanılıyor buna uygun hangi ürünler olur? Yardımcı olursanız memnun olurum.

Arkadaşlar 2021 sezonu bisikletleri ne zaman tanıtılır?

• Beğen
Tepkiler: rasim 1071
Arkadaşlar 2021 sezonu bisikletleri ne zaman tanıtılır?

Konuştuğum birkaç bayi Ocak ayı ortası gibi bayilere gelmeye başlar 2021 modeller demişlerdi, tanıtım hakkında bir fikrim yok ama 2020'nin sonu ya da Ocak başı gibi olabilir bu hesapla...

Merhaba sevgili dostlar, bende Carraro Crt World 2018 alarak aranıza katıldım. Bisiklete dünyasına dair hiç bir bilgim yok aralıksız 1 2 yıl bisiklet üstünde geziyor olacağım umarım doğru tercih yapmışımdır.

Merhaba sevgili dostlar, bende Carraro Crt World 2018 alarak aranıza katıldım. Bisiklete dünyasına dair hiç bir bilgim yok aralıksız 1 2 yıl bisiklet üstünde geziyor olacağım umarım doğru tercih yapmışımdır.
Hayırlı olsun dostum sağlıklı ve mutlu pedallamalar

Konuştuğum birkaç bayi Ocak ayı ortası gibi bayilere gelmeye başlar 2021 modeller demişlerdi, tanıtım hakkında bir fikrim yok ama 2020'nin sonu ya da Ocak başı gibi olabilir bu hesapla...
Ben çok daha geç olacağı kanaatindeyim. En az Mart başı diyorum

Merhabalar. Mart ayından beri carraro sportive 225 kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Temmuz ayında oğluma da force 750 almıştım. Birkaç kez oğlumun bisikleti ile kısa tur deneyimledim. Sportive 225 e göre daha eğlenceli geldi bana. Aklımda elimdeki tur bisikletini dağ bisikleti ile değiştirmek var. Bu noktada aynı fiyat bandında tavsiye edeceğiniz dağ bisikleti ne olurdu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: rasim 1071
Merhabalar. Bu çamurluk flexi 109 için uygun olur mu acaba? Kaba mı durur sizce? IMG_20201109_221355.jpg

Merhaba arkadaşlar, Daytona 2730 kullanan var mı aranızda acaba? Ya da daha önce kullanmış olan? İnternette pek inceleme yazısı bulamadım hakkında da, deneyimlerinizi öğrenmek isterim.

merhaba,

yaklaşık 3 yıldır 400km yaptığım 2018 model carraro 225im var,

2 haftadır arka freni kullandığımda furş kısmından değişik bir ses geliyordu , boşluk vs yoktu, yalnız gidon yanal şekilde oynamaya başladı nedeni acaba furş yatağındaki rulmanların bozulması olabilir mi ? söküp dağıtacağım, bu furş yatağı için piyasada satılan kitler ölçü tutarsa kullanılabilir mi yada daha kaliteli ne tercih edebilirim her gün işe git gel yapıyorum.

Herkese selam bende aranıza carraro 062 2020 modeli ile katıldım. bisiklet genel anlamıyla gayet güzel Rabbim herkesin gönlündeki bisiklet yada ne varsa almayı nasip etsin. hoşcakalın
Hocam hayırlı olsun ne kadara aldiniz
Küçük bı ilçede yaşıyorum. Yollar genelde soğuk asfalt gravel mi almalıyım. Bitane sora setli carraro 042 bisikletim var ama ne zaman tura çıksam mutlaka bisikletciye ugramam gerekiyor.?

@dincerozturk16 bozuk yollarda yol bisikletleri malesef sıkıntı oluyor. Gravel bisiklet bu konuda ne kadar etkili bilemeyeceğim Kullanan arkadaşlar yardımcı olurlar size Ben bisikleti 6 bin ₺ almıştım suan imkansız tabi kur artisi ve zamlar fiyatları ucurdu.

Haklısınız hocam sıfır mi almistiniz

Merhaba arkadaşlar,
Ben Carraro gravel G0 modeli ile ilgileniyorum. G2 ve G4'ün çok daha iyi olduğunu biliyorum ancak bütçem kısıtlı.
Merak ettiğim, malum G0 üzerinde Shimano claris set var. Acaba ilerleyen zamanda bu seti yükseltme şansı olur mu, örneğin GRX serisine geçebilir miyim?
Teknik konulardan anlamadığım için, bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilirse çok sevinirim.

ARKA VİTES
SHIMANO CLARIS R2000
ÖN VİTES
SHIMANO CLARIS R2000
KRANK TAKIMI
SHIMANO RS200 46X34T
ARKA DİŞLİ
SHIMANO HG50 11-34T
VİTES KOLU
SHIMANO CLARIS R2000 2X8
FREN
SHIMANO RS305 MEKANİK DİSK

Merhaba arkadaşlar,
Ben Carraro gravel G0 modeli ile ilgileniyorum. G2 ve G4'ün çok daha iyi olduğunu biliyorum ancak bütçem kısıtlı.
Merak ettiğim, malum G0 üzerinde Shimano claris set var. Acaba ilerleyen zamanda bu seti yükseltme şansı olur mu, örneğin GRX serisine geçebilir miyim?
Teknik konulardan anlamadığım için, bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilirse çok sevinirim.

ARKA VİTES
SHIMANO CLARIS R2000
ÖN VİTES
SHIMANO CLARIS R2000
KRANK TAKIMI
SHIMANO RS200 46X34T
ARKA DİŞLİ
SHIMANO HG50 11-34T
VİTES KOLU
SHIMANO CLARIS R2000 2X8
FREN
SHIMANO RS305 MEKANİK DİSK
2.el bir üst modelini araştırmanızı tavsiye ederim. İleride set değiştirmek daha pahalıya gelebilir size. Grx giriş seviyesi alsanız bile , en az bisikletin bir üst modeliyle olan fiyat farkı çıkacaktır cebinizden. Uyumluluk konusu hakkında yorum yapamayacağım , ama Claris r2000 8'li sistem olduğu için çoğu parça uyum sağlamayacaktır ve kökten bir değişim gerekebilir. Bu da maliyeti iyice arttıracaktır.

Geri