Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Kullanıcıları Kulübü

Türkiye de şehir içinde fatbike en doğru seçim bu kötü yollarda ek olarak yorulmamak için hergun binip yokuş çıkınca yorulunmuyor tecrübeyle sabit kişiden kişiye degisse de tercih meselesidir ancak ağır yorar gitmez kalkmaz diyenler yaniliyorlar
İsteyen istediği bisikleti sürebilmeli. İstersen ormanlara yol bisikletiyle gir, senin seçimin. Ancak benim fikrime göre de gündelik hayatta en iyileri gravel ve şehir tarzı bisikletler. Gravelin bozuk yollardaki istikrarı, şehir bisikletinin konforu...

• Beğen
Tepkiler: recepB ve hasanben
Scudo
İsteyen istediği bisikleti sürebilmeli. İstersen ormanlara yol bisikletiyle gir, senin seçimin. Ancak benim fikrime göre de gündelik hayatta en iyileri gravel ve şehir tarzı bisikletler. Gravelin bozuk yollardaki istikrarı, şehir bisikletinin konforu...
Elbette keşke herkes sizin gibi düşünse isteyen istediği bisikleti surebilmeli diyip nokta koysa sorun yok ama ağırdı sağırdı dendimi ister istemez konular sapıyor her bisikletin kendine özgü bir özgürlüğü var ..

• Beğen
Tepkiler: Teoman Ağır
Arkadaşlar, yeni aldığım bisiklette lastikte böyle bir problem ile karşılaştım bugün sürüşte tak tuk ediyordu baktığımda şişkinlik ve yamukluk olduğunu gördüm alalı daha 5 gün oldu garanti kapsamına girer mi? nasıl bir yol izlemeliyim?

Dosyalar

• IMG_20210616_183408.jpg
    IMG_20210616_183408.jpg
    70,1 KB · Okunma: 88
  • IMG_20210616_183417.jpg
    IMG_20210616_183417.jpg
    76,8 KB · Okunma: 89
Arkadaşlar, yeni aldığım bisiklette lastikte böyle bir problem ile karşılaştım bugün sürüşte tak tuk ediyordu baktığımda şişkinlik ve yamukluk olduğunu gördüm alalı daha 5 gün oldu garanti kapsamına girer mi? nasıl bir yol izlemeliyim?
5 gün ise aldığınız yere hızlıca gidip gösterin. Müşteri memnuniyetine önem veren bir işletme ise sorunsuzca değiştirecektir. Ancak küçük bir yerden aldıysanız ve esnaflıkları şark kurnazlığı üzerine kurulu ise değişim yapmayacaklardır. O durumda da direkt olarak bisiklet markası ile iletişime geçip şansınızı deneyebilirsiniz. Hiçbiri işe yaramazsa geçmiş olsun diyelim.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Geçmiş olsun. İyi ki sürerken başınıza bir şey gelmedi.
Ilk iş aldığınız yere goturmeniz daha iyi olacaktır bence.
Sorun iç lastikden mi yoksa janttan mi kaynaklı gözüküyor?

5 gün ise aldığınız yere hızlıca gidip gösterin. Müşteri memnuniyetine önem veren bir işletme ise sorunsuzca değiştirecektir. Ancak küçük bir yerden aldıysanız ve esnaflıkları şark kurnazlığı üzerine kurulu ise değişim yapmayacaklardır. O durumda da direkt olarak bisiklet markası ile iletişime geçip şansınızı deneyebilirsiniz. Hiçbiri işe yaramazsa geçmiş olsun diyelim.

Teşekkürler sağ olun. Senelerdir gittiğim yer umarım yardımcı olurlar

Teşekkürler sağ olun. Gördüğüm kadarıyla jantta felan herhangi bir durum gözüküyor. Fotoğrafı çekmeden önce havasını felan indirdim bi de normalde yumurta şeklinde bi şişiklik vardı.

Teşekkürler sağ olun. Gördüğüm kadarıyla jantta felan herhangi bir durum gözüküyor. Fotoğrafı çekmeden önce havasını felan indirdim bi de normalde yumurta şeklinde bi şişiklik vardı.
Umarım jantlık bir durum değildir ve dertsiz tasasız çözersiniz sorunu. Sonucu bizimle paylaşabilirseniz çok memnun olurum. Tekrar geçmiş olsun

Umarım jantlık bir durum değildir ve dertsiz tasasız çözersiniz sorunu. Sonucu bizimle paylaşabilirseniz çok memnun olurum. Tekrar geçmiş olsun

Tabii ki yarın tekrardan bilgilendiririm hocam

• Beğen
Tepkiler: Mrmckr
Aranıza yaklaşık 3-4 gün sonra katılacağım fakat konu açamadığımdan dolayı sormak istediğim bir sorum var. Yazlık alanda sürüyorsak bisikleti öylesine bırakıp gitmek tarzı şeyler ve gün boyunca aktif olarak inip binmek bisikletin ömrüne zarar verir mi? (Alacağım bisiklet Big 2918)

Tabii ki yarın tekrardan bilgilendiririm hocam
Buradaki problem jantta değil lastikte. Lastik muhtemelen bayat veya hatalı üretilmiş. İçeriden iplikler gevşemiş ve yan tarafa doğru açılmış. Genelde Rubena-Mitas marka lastiklerde yaşanıyor bu problem.

• Beğen
Tepkiler: Mrmckr
Hayırlı olsun , kaç kadro? Ben de bekliyorum gelsin diye :D

54 kadro bu renk her yerde yok ama yeni yeni stoklar gelmeye başladı 2021 model diye geçiyor size de şimdiden hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: enzo
54 kadro bu renk her yerde yok ama yeni yeni stoklar gelmeye başladı 2021 model diye geçiyor size de şimdiden hayırlı olsun
Ben de aynısından aynı boy-renk sipariş ettim :D valla birkaç kısıtlı görsel dışında ilk defa bu kadar net gördüm bu rengi :D çok çok iyiymiş :D
Ben bakarken 8 stok vardı B&O'da, şu an 1, sanırım yeni stoklar bitti bile.

• Beğen
Tepkiler: Kadir İLBAY
Ben de aynısından aynı boy-renk sipariş ettim :D valla birkaç kısıtlı görsel dışında ilk defa bu kadar net gördüm bu rengi :D çok çok iyiymiş :D
Ben bakarken 8 stok vardı B&O'da, şu an 1, sanırım yeni stoklar bitti bile.
Carraro firması bu yıl renklere daha da önem vermiş mat gri ve siyah uyumu gerçekten başarılı turkuaz tema bana pek çekici gelmiyor sırf renginden dolayı tercih ettim

9000 TL bandında destekleyici kompanetleri de göz önünde bulundurursak fizik sele lastikler jant seti vs en alınabilir ürün diyebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Aranıza yaklaşık 3-4 gün sonra katılacağım fakat konu açamadığımdan dolayı sormak istediğim bir sorum var. Yazlık alanda sürüyorsak bisikleti öylesine bırakıp gitmek tarzı şeyler ve gün boyunca aktif olarak inip binmek bisikletin ömrüne zarar verir mi? (Alacağım bisiklet Big 2918)
marşa basmadan önce ışıkların sönmesini bekle

öylesine bırakıp gitmek güneşte kremi sürmeden öğlen sıcağı felan mı yoksa 1 sene sonra tekrar binilmek üzere mi? indi bindiyi hala anlyamadım :D

Bu renkte efsane olmuş... Güle Güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: enzo
Arkadaşlar bisikleti götürdüm bugün aldığım yere satıcı direk hatalı lastik bu dedi hemen yetkili kişiyi arayıp durumu anlattı ve telefondaki kişi hemen değişimini yapalım dedi. Fotoğraf ve garantisi belgesi yollandı whatsapp üzerinden değişim yapılacak yenisini yollayacaklarını söylediler. Geçici olarak ikinci el bir dış lastik ve yeni iç lastik takıldı.

Yani marka fan boy'u değilim ama bu forumda daha önce 30 bin liralık karbon bisiklet için üretim hatası olmasına rağmen "üzgünüz" diyen temsilci de gördük, tamamen kullanım hatasına bağlı bir çiziğe sahip kadroyu ücretsiz olarak boyayan Carraroyu da. Neden yerli malı ürünlerin kalitesinin artıp firmaların gelişmesi gerekli böyle durumlarda anlıyoruz. Hepsini geçtim instagramdan bir mesajla adamların müdürüne ulaşabiliyorsunuz.

Merhabalar, benim sorum race kadro kullanicilarina :) aynakola dogru incelen sele borusu ve kisalan çeki borusunun arti ve eksileri nelerdir?

Geri