Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Kullanıcıları Kulübü

Bir arkadaşta eski 063 var, ben yeni aldım. Jant seti her ikisinde de team 30 olsa da eskisinde göbek sesli, teller aero, göbek farklı, jant tubeless uyumlu değil. Yenisinde tam tersi.

Scudo
Go gravel alacağım sanırım, 1.70 için 48 öneren bir kullanıcı yorumu var, 48 mi 50 mi uygundur ? Aynı kadroyu kullanan 50 kadro townsmanı denedim hafta sonu bir bayide, üst boru apış arasına temas ediyordu.

Go gravel alacağım sanırım, 1.70 için 48 öneren bir kullanıcı yorumu var, 48 mi 50 mi uygundur ? Aynı kadroyu kullanan 50 kadro townsmanı denedim hafta sonu bir bayide, üst boru apış arasına temas ediyordu.

kesinlikle 48 ozaman

• Beğen
Tepkiler: emir yakup bulut
Merhaba. Carraro Fire 3.3 di2 kullanan var mı? Görüşleri nelerdir?

İmkanın varsa carraro alma hocam

servis konusunda ağzı yananlar işi biliyor. Mithat neler çekti az çok biliyorum.
3.2 uci kullanıyorum. Bisikletten memnunum. Ama olursa yedek parça için carraro ya işiniz düşerse vay halinize.

Başlık Carraro başlığı ama sorun çıktığında servisten ve yedek parçadan yana hangi marka tercih edilmeli?

• Beğen
Tepkiler: MeTaLioNs
Ben de aranıza carraro sportive 324 ile aranıza katıldım. bayii siparişi geçti 2-3 güne gelir dedi.

güncel fiyat 15200.

Merhaba,
Carraro Sportive 224 bisikletim var. Dik yokuşta çok zorlanıyorum. 11-40 Ruble 8v, M3020 aktarıcı takmayı düşündüm ama kapasiteyi aşıyor 45T. Nasıl bir değişiklik yapabilirim, önerisi olan ya da tecrübe etmiş olan yardımcı olabilir mi?
Şu anki ruble 12-32 8v, aynakol 48-38-28.
Teşekkürler

Son düzenleme:
Merhaba,
Carraro Sportive 224 bisikletim var. Dik yokuşta çok zorlanıyorum. 11-40 Ruble 8v, M3020 aktarıcı takmayı düşündüm ama kapasiteyi aşıyor 45T. Nasıl bir değişiklik yapabilirim, önerisi olan ya da tecrübe etmiş olan yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler

Eğer bir sağlık sorununuz yok ise masraf edeceğinize güçlenmenize odaklanın.

• Beğen
Tepkiler: serkan88
Eğer bir sağlık sorununuz yok ise masraf edeceğinize güçlenmenize odaklanın.
Sağlık sorunum yok ama bisiklet binmeye çıktığımda yolun dönüşünde çok dik yokuşu çıkmam gerekiyor, kadansim 40 a kadar düşüyor sanırsam 1. viteste 2 mola ile çıkabiliyorum ancak. En az maliyetli işe yarar bir değişiklik olabilirse değişiklik yapmak isterim.

Merhaba,
Teşekkürler
Önü 46-30 yaparsanız tam kapasite olur. 40-24 yine tam kapasite olur, yokuşta da daha iyi olur ama maksimum hız epey düşer.
Ya da bu değişikliklere girişmeyip bisikletinizi ikinci el daha iyi oranlı bir bisikletle değiştirmek daha hesaplı olabilir.

• Beğen
Merhaba,
Teşekkürler
Şu konuyu bir inceleyin: link

Düzlükte hızla derdiniz yoksa, yokuş için rublenizi 11-51'e çekmek mantıklı. 10-45 / 32T gibi setler pek işinize yaramayacak hatta 10'lu çark ekstra maliyet yaratacak.

• Beğen
Önü 46-30 yaparsanız tam kapasite olur. 40-24 yine tam kapasite olur, yokuşta da daha iyi olur ama maksimum hız epey düşer.
Ya da bu değişikliklere girişmeyip bisikletinizi ikinci el daha iyi oranlı bir bisikletle değiştirmek daha hesaplı olabilir.

Bu dediğiniz değerler sanırım 3x8 için yok ama değil mi? Maks hız düşmesi çok önemli değil benim için. Şu an haftada 2-3 gün akşamları 1 saat kadar sürüyorum. Ev çok yokuşta olduğundan gelişene kadar hem güçlenip hem de kondisyon kazanana kadar yokuşa çare bulmam lazım.

Şu konuyu bir inceleyin: link

Düzlükte hızla derdiniz yoksa, yokuş için rublenizi 11-51'e çekmek mantıklı. 10-45 / 32T gibi setler pek işinize yaramayacak hatta 10'lu çark ekstra maliyet yaratacak.

11-51 11 vites için var sanırım. Bu durumda vites kollarını da, aynakolu da değiştirmem gerekecek.
Daha ekonomik bir çözümü bulunabilir mi?

Bu dediğiniz değerler sanırım 3x8 için yok ama değil mi? Maks hız düşmesi çok önemli değil benim için. Şu an haftada 2-3 gün akşamları 1 saat kadar sürüyorum. Ev çok yokuşta olduğundan gelişene kadar hem güçlenip hem de kondisyon kazanana kadar yokuşa çare bulmam lazım....

3x8 için yok ama (link) zaten 3x8 için değil. 3'lü sistemlerdeki en büyük ve en küçük arasındaki 20 ya da 22 fark neredeyse tüm güncel Shimano ürünlerinin kapasitesine fazla geliyor. O attırıcıyı kullanmak için 1x ya da 2x aynakola geçmeniz gerekir, örneğin (link) gibi.
Yokuş için daha da kolaylaştırıcı olarak 36-22'ler de var, örneğin (link).

Üreticinin tavsiyesine uygun kullanımda 3x sistemlerde 11-36'dan büyük ruble kullanmanın yolu yok gibi, o da 8'li sistemde olmuyor. 8'lide en fazla 11-34 kullanılabilir, Sportive 224'teki Altus RD-M310L 11-34'ü destekliyor. Ben sadece 1 defa kullandım, 11-34 Acera ((link) (HG31-8 de aynı) - 11-13-15-17-20-23-26-34) rubledeki son iki dişli arasındaki 8 fark fazla geldi, onun yerine 4 farklı 11-32 Alivio'ya ((link) - 11-13 -15-18 -21- 24-28 -32) döndüm. 11-34'te en iyi dişli artışını veren ruble Claris rublesi ((link) - 11-13-15-18-21-24-28-34) ama 1 ile biten kodlu rublelere göre biraz ağır. Bu rublelerin hepsi eski tabii, şimdilik firmaların ellerindekiler satılıyor. Sonra 8'lide 12-32 dışında pek seçenek kalmayacak.

Bu dediğiniz değerler sanırım 3x8 için yok ama değil mi? Maks hız düşmesi çok önemli değil benim için. Şu an haftada 2-3 gün akşamları 1 saat kadar sürüyorum. Ev çok yokuşta olduğundan gelişene kadar hem güçlenip hem de kondisyon kazanana kadar yokuşa çare bulmam lazım.

11-51 11 vites için var sanırım. Bu durumda vites kollarını da, aynakolu da değiştirmem gerekecek.
Daha ekonomik bir çözümü bulunabilir mi?
Elinizdeki setin 28/32=0.875 oranını aşağıya çekmeniz gerekiyor. Bunun için ya aynakol dişlisi ufalacak ya da ruble en büyük dişlisi büyütülecek. 2x sistem olsa, alttaki 2 parça en ucuz çözümdü ve yeterli gelirdi. 3x sistemler spartiat'ın dediği gibi karın ağrısı yaratacak size. Bana kalırsa, yokuşu dik çıkmak yerine, hafif çapraz açılarda çıkmaya ve kondisyonunuzu arttırmaya bakın. Gerçi çıktığınız yokuşu bilmiyorum ama...

(link)

• Beğen
Sete uyumlu Mtb aynakollarıda iş yapabilir, uygun fiyatlida olur 42-34-22 bir Aynakol.

Son düzenleme:
  • Beğen
Geri