Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Kullanıcıları Kulübü

Güzel günlerde güle güle kullanın
Test sürüşünüzü ve yorumlarınızı bekliyoruz.

Scudo
Hayirli olsun, güzel turlar nasip olur insallah. :harika:

@Aloha

İnşallah, tek isteğim ilerde balkanlar ve avrupa turu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: veyselozcelikk
@Gazdeğilbilekgücü

Hadi insallah, ama unutma dünya avrupa'dan ibaret degil, ben de Asya'da turlayacagim insallah, zamani gelince.:)

@Aloha

Uygun olursam katılmak isterim... [emoji1][emoji1][emoji605][emoji605]

Hayırlısı olsun :) Ama merak ettim neden bisiklet için bekliyorsunuz ? Binmek için gün sayacaginiza alıp yaza kadar günlük suruslerle hem alışmak hem de yepyeni bisikletinizin tadını çıkarmak daha iyi olmaz mı?

@ventiol

İşlerimin ve eğitim hayatımın yoğunluğundan dolayı diyelim.. Değerli fikirleriniz önmliydi sağolun [emoji1][emoji1][emoji605][emoji605]

• Beğen
Tepkiler: ventiol
Bagajlar Tubus mu, fabrikasyon mu?

@ogeday13

Bagajlar fabrikasyon ama tubusa benzettim ben doğrusu

@Gazdeğilbilekgücü

Görsel olarak benziyor ama arada kalite farkı vardır. Siz yine belirtilen taşıma limitini aşmamaya çalışın.

Arkadaşlar 1hafta önce bazı 4 ayaklılar tarafından kovalandım ve maalesef yerlerin ıslaklığından firenlere ne kadar ezerek bassamda durmayıp kayarak düştüm. Bende sorun olmadı çok şükür Allah korudu. Ama o an baktığım'da bisikletimin arka cantının yamulduğunu gördüm,jantım firene sürttüğü için fireni iptal ettim bisikletimin bu durumuna canım sıkıldı baya :( Daha bisikleti alalı 1ay olmamıştı ve gittiğim aldığım bayideki adamda bana değişmesi gerektiğini söyledi..ısrarcı oldum biraz zorladım adamı ama düzelmez dedi rahat bir tavırla, çift kat alemimyum olduğundan düzelmiyormuş ben pek fazla...hatta hiç anlamadığımdan bu işten böyle bir konu açtım. Sizce ne yapmalıyım doğrumu dediği düzelmezmi ? arka jaanta 75tl ve işçilik bedeli 15 tl olmak üzere benden toplamda 90 tl istedi. bir bileniniz yardım etsin lütfen ne yapmalıyım ?

@Gazdeğilbilekgücü hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız uzun turlar dileğiyle. Denizlideki Accellde görüp incelemiştim gerçekten çok güzel ve bol aksesuarlı bir bisiklet.

Güle güle kullan kardeşim,kazasız belasız sürüşler dilerim.Eeee artık güneşli günler bir an önce gelsede,turlara başlasan diyorum :)

@ilhami35

@ilhami35
Abi bizim hayat felsefemiz o zaten;
"Güzel günler göreceğiz, GÜNEŞli günler" [emoji1250][emoji1250][emoji605][emoji605][emoji460]️[emoji460]️

@nonsteril

@nonsteril
Hocam 16-16,50 kg arası diye kaldı aklımda

Geri