Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Kazasız ve keyifli turlar dilerim.

@Gazdeğilbilekgücü
Bence uygunmuş fiyatı inşaallah hedefledigin turlari kazasız belasız gerceklestirirsin

@nonsteril

Şu an yaşım ve maddi durum itibari ile yurt içi düşünüyorum.. Nisan ve eylül yada ekim gibi 2 tur planı var kafamda.. Nisan ayındaki trakya-çanakkale-bandırma-ist olacak diğeri de yüksek ihtimalle izmir-ant olacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@caşş06

Teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar carraro cr-race 012 kullanan var mı iyi bir bisiklet mi? Cevaplarsanız sevinirim

• Beğen
Tepkiler: caesar
@Kurtbey carraro 220 ile hafif bir eğimden inerken mazgala girip takla attım, ön tekerlek yamuldu-yalpalıyordu.ürünü almış olduğum satıcı-servise götürdüm "çekiç ile düzeltirim 20 tl ,ama çizik olmasın sanayide çektirip düzeltelim 20 tl de onlar alır dedi" mazgala sürtme sonucu çiziklerin oluştuğunu görünce kendi düzeltmiş-verimli de oldu ve 20 tl ye iş bitti(4-5 ay önce)

@Kurtbey
Kardeş bende carraro force 271 var arkadan araba vurdu arka jant hem elips hemde 8 çiziyodu hatta arka çatala çarpıyodu gittim aldığım onlar anlaşmalı oldukları (yetkili servis) bisikletçiye adam baktı 4 gün sonra gel dedi 4 günsonra gözlerime inanamadım orjinal jant sandım ama aynısı ve adam para dahi almadı yani ama bu tür kazalar KULLANICI KUSURU DİYE GEÇİYOR ama jant akpruyla geçer heralde

E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Kurtbey
Herkese merhaba, geçen hafta Carraro Sportive 224 (2017) aldım. Hava yağmurluydu o yüzden ön tekerleği söküp araba ile direk eve getirdim. Kısmet olursa yarın sabah ilk kez binip deneyeceğim. 100-200 km kullandıktan sonra fotoğraf ve görüşlerimi paylaşırım.

Bir önceki bisikletim Scott Sportster idi. Herhalde oradan kalan bir alışkanlık olacak ki, Carraro'nun lastikleri bana biraz ince geldi. Daha kalın lastik takıp, gidon açısını da ayar yerinden düşürürsem, bisiklet tam istediğim kıvama gelmiş olacak. Direk üzerinden bakıp okumadım ama siteden gördüğüm kadarıyla jantları çift kat alüminyum, CST 700X35C. Sormak istediğim, bu bisiklete daha kalın lastik takmak mümkün müdür?

• Beğen
Tepkiler: Kurtbey
Zaten daha kalın bir lastik istiyorsan ozaman dağ veya ona göre alsaydın.

@yunuse düşük segment bir bisiklet dostum. Eğer ekstra bütçen varsa en azından donanım olarak biraz daha yüksek bir bisiklet alabilirsin. Gerekirse ikinci el ama seni fazla yormayacak bir bisiklet al.

• Beğen
Tepkiler: yunuse
@yunuse race 022 de claris donanım var. Onun yerine ikinci el yıpranmamış race 052 almak bence daha mantıklı. Hatta 062 ye bile bakabilirsin 105 donanım var. Race 022 2000 lira civarında. Ben bu bisiklete değmeyeceği kanaatindeyim. Salcano 030 ve race 052 ile 062 ye bak derim ikinci el olarak.

• Beğen
Tepkiler: yunuse
IMG_20170225_125819.jpg

Arkadaşlar bisikletim carraro 327 tur bisikleti o parcanin ön sele bağlantısı ile alakası yok ne amaçla masaya sabitlenmiş anlamadim

@OSMAN ÖZBOSTANCI
Belki disk fren içindir

E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dağ bisiklet lastiği de fazla kalın, hem şehir içinde süratten fazla kaybetmeden sürülebilecek hem de orta kötü zeminde kullanılabilecek bir lastik bakıyorum.

Geri