Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Kullanıcıları Kulübü

Ne zaman isterseniz. Torna,freze, cnc imkanım mevcut. Arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım.

Scudo
arkadaşlar carraro daytona 2727 bisikletimin lastik ebatları 27.5x2.10. Bisikletime 27.5x2.25 lastik takabilir miyim ? veya takmalı mıyım ? avantaj veya dezavantajları nelerdir ?

Carraro 052 Road 2018 Modeli ile aranızdayım dostlar.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Hayırlı olsun.

@ozerpeker61
Fark epey az, sıkıntı olmaması lazım ama lastik ve kadro/maşa arasında ne kadar boşluk var ölçtünüz mü? Bu arada jantınızın genişliği nedir?

Teşekkür ederim hocam. Bu arada,
Boy :183cm , Bacak İç Boyu: 81 cm, Kadro : 51
İlk yol bisikleti tecrübem olduğu küçük kalıp kalmadığı hakkında bir fikrim yok :) zamanla kendini gösterecek sanıyorum

@trainspotting35
Gidon açısını 20-25 derece kadar kaldırıp, yaklaşık bir 10 km kadar test ettim hocam, bir tık büyüğü kesinlikle daha iyi olcaktı ama buda öyle aman aman bir rahatsızlık vermedi, fakat fiyatı çok çok uygundu ve sadece 10 kez kullanılmış aslında biraz da almak zorunda kaldım. Belki ileride satıp 54 kadrosunu alabilirim yada takas yapabilirim.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Gidon açısını drop kısmından oynamayın bence açılı ve uzun bir gidon boğazı deneyin derim.

@trainspotting35
Biraz daha dik bir pozisyon yakalamak adına çok hafif çevirdim hocam, yoksa uzanma mesafem biraz fazla gibi geldi, (kollarda 0 kırılma vardı şimdi azbir miktarda olsa topladı)

Yarin muhtemelen Carraro Big 927 ile aranızda olacağım. Bisiklet nasıl dır? Fikirlerinizi paylasirsaniz bahtiyar olurum.

@Boagrius

189800189801189802
Resim olarak ekledim hocam. Peki avantajı ve dezavantajları nelerdir ?

Katlanır bisiklette de gidon yükseltici kullanılır mı? Kullanılıyor ise hangi ürünü önerirsiniz.

Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum
ilk kez katlanabilir bisiklet alacağım ancak ne kadar çok araştırsam o kadar çok zorlanıyorum.
katlanmasıda duruşu iyi olursa 1,72 kilo 90 olarak önereceğiniz katlanabilir bisiklet tavsiyelerinizi almak isterim.
sahilde istanbul sokaklarında yokuşluda sokaklarda sürebileceğim bisikletler;
carraro troya
carraro flexi 121
dahon mariner d8
olarak hangisini önerebilirsiniz?
1700-2600 tl arası bakarım ama fiyat farksızın carraro olarak aralarında fark görmüyorum katlanma hızları nasıldır bilmiyorum
yardımcı olursanız çok sevinirim.
(küçük yaşlar dışında nadiren ibb bisikletlere binmişliğim vardır bundan sonra hem zayıflamak bakımından hemde istanbulu turlamaktan zevk almak istiyorum)

@serkanser
Katlanma hızlarına çok takılmayın önemli olan katlama mekanizmalarının güvenilir olması benim de carraro flexi 103 üm var bir sıkıntı yaşamadım ama katlanırla yokuş aşaği çok süratli gitmeyi tavsiye etmiyorum çünkü kat yerlerinden dolayı çok fazla sarsıntı oluyor troya göbekten 7 vitestir şehirde kullanmak için çok ideal zırt pırt vites ayarı yapman gerekmez istediğin zaman vitesler arası geçiş yapabilirsin flxi 121 bol yokuşlu bir yerde oturuyorsan yokuşlarda rahat ettirir dahon da dahon dur katlanır bisikletin öncü markalarından dır üzmez seni

• Beğen
Tepkiler: serkanser
Kız arkadaşıma kendime ve sevgili dostum @Muhtar toplam 3 adet mini velo sipariş ettik. Yeni serserimiz mini velo ile Carraro ailesine katılmış bulunduk :) Haftasonu sahilde keyif bisikleti olarak kullanacağız

Dosyalar

• IMG_6776.jpg
    IMG_6776.jpg
    484,7 KB · Okunma: 50
  • IMG_6819.jpg
    IMG_6819.jpg
    464,1 KB · Okunma: 51
  • Beğen
Tepkiler: Hsynozky
:) merhaba arkadaşlar. carraro yol bisikleti almayı düşünüyorum. kafamda birkaç soru var. 052 ile 062 arasındaki fiyata değer mi? kadroları seleleri aynı. tiagra daha sağlam 105 daha seri şeklinde bir yazı okumuştum formda. bisiklet donanımı konusunda bilgim tecrübem hiç yok. birde boyum 173cm kilom 74 kadro bedeni kaç olmalı? tecrübeli arkadaşlardan bilgi bekliyorum ;)

ilave bilgi ekleyeyim... tecrübem yok ama bacak kondisyonum iyi. vücut geliştirme yapıyorum. bir de ilerde bisikletimi değiştirme olanağım olmaz büyük ihtimal. yani şimdi şunu al ilerde şunu gibi öneriler bana pek uygun değil. almışken tam alıp geçeceğim. teşekkürler şimdiden

Son düzenleme:
Kendimce bir takım toplamalar yapıp son haline kavuşturduğum Carraro CR-012 yol bisikleti
Değişen Parçalar: Sele-gidon-gidon boğazı-aynakol-ön arka göbekler-vites seti-jant seti.
52x39 shimano aynakol
11x28 8'li shimano ruble
-10derece 100mm ProKoryak Gidon boğazı
420mm gidon
Alexrims r450 jant seti
Claris Vites sistemi
SelleRoyal SETA S1 ( Güncelleme: RITCHEY SELE)
IMG_20190327_124944.jpg

@ssenturk

bisikleti baştan yaratmışsın. tebrikler :harika:

@Hsynozky
Aradaki fiyat farkına değip değmeyeceği konusunda benim bir bilgim yok,daha bilgili ve daha tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa daha sağlıklı olacaktır.Şahsım adına size şu konuda yardımcı olabilirim ki 105 set,tiagraya göre 1 tık daha yukarıdadır.Kadro olarak da tahminim 52 kadro sizin için uygun olabilir

• Beğen
Tepkiler: Hsynozky
Geri