Scudo Sports

Carraro markası hakkında...

Scudo
Corelli hariç kendi üretim yapan markamız yok
Sonuçta burası Türkiye ve bahsi geçen mevzu bisiklet,çokta beklentıye girmek yanlış olur,toplama olması bisikletin kötü olduğu anlamına gelmediği gibi sonuçta carraro bir marka olarak bu bisikleti bir firmaya yaptırdıysa ve üzerine markasını yapıştırdıysa ve sektörde bir isim yaptıysa bu bile yeterlidir ki carraro da tıpkı Bisan gibi kendi kadrolarını üretebilen bir firma,sonuçta çok büyük dünya markaları hariç birçok firma karbon kadrolarda aynı yöntemi uyguluyor dünyada ve satış pazarlamasını bu şekilde yapıyor,karbon kadro üretimi başlı başına bir mesele olduğundan,bir çok dünya markası malezya ve benzeri uzakdoğu ülkelerinde üretim yapan firmalardan temin ediyor kadroları.

Var. Karbon ve alü iskeletleri Carraro yapmıyor ama yaptırıyor. Hem görsel hem mekanik bakımdan iyi iskeletler yaptırıyorlar. Çelik iskeletler ise Accell bisikletin Manisa'daki fabrikasında yapılıyor. (Alü yapmaya başlamış da olabilirler, kesin bi bilgi bulamadım). En beğendiğim yerli bisiklet markası.

Sanırım artık yerli değil. ABD'den bir yatırım grubu almış. Ki öncesinde de Hollanda markası olduğu yazıyor: (link).

Sanırım artık yerli değil. ABD'den bir yatırım grubu almış. Ki öncesinde de Hollanda markası olduğu yazıyor: (link).

ABD senatosu geçenlerde İsrail'e 26 milyar USD yardım yapılmasına onay verdi. Madem artık Accell'in sahipleri de Amerikalı, gelsin o zaman Bianchi-Carraro-Lapierre boykotu...

Bir arada salkanoyu gömüyordu buralar,o yüzden takılmamak lazım,şimdi kötümü şu bisiklet Allah aşkına.
fire-c32-uci-28-22-v-hd.2

Kullanıyorum. Kesinlikle çok memnunum.
Sele-gidon-jant seini değiştirdim. Jant seti tamamen kaşınma sebebiyle. Orj. jantları da iyiydi.
Düz yolda ve özellikle yokuş inerken çok stabil.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Ya
Bu bisiklet kötü değil ama zaten Carraro da değil. Üstüne marka basılmış toplama bir bisiklet. Carraronun etiket basmaktan başka bir katkısı yok maalesef. Corelli hariç kendi üretim yapan markamız yok. Hepsi dışarıdan parçaları getirip montaj yapıyor.
Avrupa firmalarinin coguda ayni sekilde uretim yapiyor. Burda yerli firmalari bence kötü duruma dusuren durum servis ve tasarimlar. Servis isi gercekten yerli markalarda yok gibi bir şey. Tasarimlarda son zamanlarda biraz düzeldi ama gene ithallerin seviyesinde degil bence.

Ya
Avrupa firmalarinin coguda ayni sekilde uretim yapiyor. Burda yerli firmalari bence kötü duruma dusuren durum servis ve tasarimlar. Servis isi gercekten yerli markalarda yok gibi bir şey. Tasarimlarda son zamanlarda biraz düzeldi ama gene ithallerin seviyesinde degil bence.
Evet bu şekilde ama avrupalı firmalar kadro için belli bir arge aşamasından geçiriyor ürünlerini. Kendi emekleri var kadroda. Türk markaları hazır kadroları beğenip satın alıyor ve burda toplama işini yapıyor.

Evet bu şekilde ama avrupalı firmalar kadro için belli bir arge aşamasından geçiriyor ürünlerini. Kendi emekleri var kadroda. Türk markaları hazır kadroları beğenip satın alıyor ve burda toplama işini yapıyor.

Birilerini savunduğum için değil ama bu yorumunuz biraz ağır değil mi? Yerli firmaları bu kadar itin götüne sokmaya gerek yok.
Kalıp maliyetleri çok yüksek olduğu için bu yöntem tercih ediliyor. Bence doğru da yapıyorlar. Burada önemli olan karbon elyaf sıklığı ve işçilik kalitesi.

Birilerini savunduğum için değil ama bu yorumunuz biraz ağır değil mi? Yerli firmaları bu kadar itin götüne sokmaya gerek yok.
Kalıp maliyetleri çok yüksek olduğu için bu yöntem tercih ediliyor. Bence doğru da yapıyorlar. Burada önemli olan karbon elyaf sıklığı ve işçilik kalitesi.
Ben sadece var olan durumu söylüyorum. Olumsuz bir eleştiri dahi yapmadım. Ülke şartları gereği onlar bu duruma mecbur kalıyor. Diğer türlü zarar ederler zaten. Ama itin g.tüne soktuğum durum şu; konu fiyatlandırmaya gelince maksimum kârı elde etmeye çalışıyorlar ve tüketiciyi mağdur ediyorlar.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Carraro verdiğin paraya karşılık aldığın üründe çok da fena sayılmaz. Ama carraro'nun yaptığını ben kendi evimde garajımda da yaparım diyen olursa ona da saygım sonsuz. Herkesin zevki de farklı kimi aldığı bisikletin parçalarını güncellemek istemez. Kimi de tüm parçaları değişmekten zevk alır. Örnek olarak ben flexi121 kullanıyorum. Bisikleti aldığım paranın en az iki misli bisiklet masraf ettim. Şu an bisiklet ile de marka ile de duygusal bağım var gibi hissediyorum. Başka bir tip bisiklet alacak olsam yine carraro tercih ederim.

• Beğen
Tepkiler: templeos
Accell bisikletin birkaç yıl içinde ülkemizden çekileceği söylentisi var. 🤔

Geri