@Abdülkadir Ergin
Bir fotoğraf atsanız nasıl olmuş bakalım
Gidon için bu markayı aratınca farklı ölçüler çıkıyor hangisini almalıyım birde 180 gram sanırım iyi daha hafifmi almak lazım kusura bakmayın pek anlamadığım için bu marka olmasa bile düz önerebileceğiniz gidon varmı?Benim aldığım gidon 180 gram :/ ambeo vitra model
Cevap için teşekkür ederim orijinal gidon düz olmadığı için yukarı doğru çevirerek daha yüksek durmasını sağlıyoruz düz olanda öyle birşey olamayacağı için daha fazla eğilmek gerekmezmi?Birde siz hangi uzunlukta aldınız?Üst konularda konuşulan 47t aynakoluda aliexpresten alsammı acaba diyede düşünmüyor değilim düz yolda faydası olurmu acaba@kadir özdemir gram olarak makul fiyat olarakda iyi belki 2 el bulabilirsin. Ben elcikde almıştım fakat bazı sıkıntılar oldu vites koku malum elcikle uyumsuz olduğu için koldan vitesi takıp sonra elcikleri takdım. Ama gidon iyidir. Uzunluk olarak kısa model araştırması yaptım ve bunu buldum en kısa aldım güzel oldu başka marka olarak fiyat performans bilmiyorum 2 elleri inceleyebilirsin
Gidonu illa gümüş rengi olsun demezseniz Decathlon da bir tane city gidonu var. Hem daha yüksek hem de arkaya doğru eğimli. Fiyat makul. Tek sorun rengi siyah. Bir de orijinali kadar ağır olmasa da çok hafif değil.Cevap i
Cevap için teşekkür ederim orijinal gidon düz olmadığı için yukarı doğru çevirerek daha yüksek durmasını sağlıyoruz düz olanda öyle birşey olamayacağı için daha fazla eğilmek gerekmezmi?Birde siz hangi uzunlukta aldınız?Üst konularda konuşulan 47t aynakoluda aliexpresten alsammı acaba diyede düşünmüyor değilim düz yolda faydası olurmu acaba
Aynakol geldi bugün taktım. 600 gram kadar fark etti. Ben daha fazla olur diye tahmin ediyordum ama eski gidon 1,2 kg imiş, yenisi onun yarısı kadar olduğu halde hafifleme ancak bu kadar oldu. Yaptığım tüm değişiklikler sonrası bisikletin son ağırlığı 12,4 kg bagaj dahil. Bagaj ve arka yan ayak da çıksa 12 kg altına iner de çok pratik olduklarından onlara ddkunmuyorum.
209138 dosyayı görüntüle
209139 dosyayı görüntüle
209141 dosyayı görüntüle
209142 dosyayı görüntüle
Zincir iyi durumdaydı, pek fazla km yapmadım. Aynen taktım. Yoksa o da mı ağır?zinciri de değiştirdiniz mi?
Zincir iyi durumdaydı, pek fazla km yapmadım. Aynen taktım. Yoksa o da mı ağır?
Sorun yok gibiydi, akşam bir foto atarım.Yeterli geldi mi diye sormuştum, ağırlığına bakmadım hiç.