Scudo Sports

Carraro Sportive 224, 225 ve 227 hakkında

@erphan
vallahi zaten forumdonanımda gördüm senin bisikleti almama sen sebep oldun :D

Scudo
@Korhan Dinç
teşekkürler valla kilit vsden ziyade önemli olan göz önünde bulundurmak gibi malum adamların mesleği olmuş gbi kilit kesmek

o halde ne mutlu bana :D carraro sportive 225 kullanıcıları adı altında bir başlık açmak için forumdaki bi kardeşten ricada bulundum. umarım olur. zira son birkaç hafta, hatta gün içinde bu bisiklet ya da sportive 224 alanların sayısı oldukça arttı. hıı buarada maddi imkanın varsa elcikleri velo barendli ile değiştirmeye bak. işte o zaman, oldu bu yaw, diyeceksin :)

@erphan

inşallah bulursam velo bandrelli elcik alıcam bende ayrıca konu açılırsa çok güzel olur sportive kullananları başlığı çatısı altında

hayırlı olsun güle güle kullanın...

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız pedallar dilerim.

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.

Merhaba;

Eşimle beraber "yeter artık yaşlandık" diye konuşup bisiklet alma zamanımızın geldiğine inandık. Yaz ayı giderleri yuzunden bütçemizi yüksek tutamadık ama forumlardan okuduğumuz kadarıyla F/P olsrak carraro gayet tatmin edici. Tek korkumuz benim biraz kilo sorununa sahip olmamdı ( 120 kg ) ama forumlarda okudugumuz kadarıyla bisiklet için bu bir aşırı yük sayılmıyor. Ve bu bilgilerden aldığımız gaz ile kendim için 225 eşim için 224 aldık. Cumartesi günü teslim alacağımızı ümit ediyoruz.

225 ve 224 ile ilgili geri bildirimlerinizi ve yorumlarınızı bizimle paylşırsanız memnun oluruz.

Saygılar

İkiniz için de 224 alabilirdiniz, eğer siz de 225'in rengine vurulmadıysanız. :) Tabi memnunsanız sorun yok. Güle güle kullanın bisikletlerinizi.

Kask, eldiven, pompa, matara, kilit, zil, ön ve arka aydınlatma, iç lastik ve gerek gördüğünüz diğer aksesuarları bir an önce temin edin, bisiklet geldiğinde rahatça kullanın.

şimdiden hayırlı olsun. ALTINBAŞAK kardeşin belirttiği linkte görmeyi bekliyorum bende fotoları:)

hayırlı olsun şimdiden resimlerini bekliyoruz topikte :)

1.73 boy için bu bisiklet büyük mü gelir?

@Sefa.N
46 cm kadro boyu cuk oturacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Sefa
@Tunç YILMAZ,

merhaba :) ''Carraro SPORTİVE Serisi KULLANICILARI KULÜBÜ'' başlığında, sizin de bisikletinizin fotolarını ve yorumlarınızı görmek isteriz. hoşçakalın

Bisikletlerimizi bugun teslim aldik. Umarim bu aksam veya yarin resimlerini yukleyebilirim.

225in rengi güzel ama ben 224ü tercih ederdim v frenden dolayı. Hayırlı olsun şimdiden.

• Beğen
Tepkiler: burak karakaya
Ne kadar sans yoksunu bir ciftiz. Bisikletlerimizi aldik, arac taşıyıcısına bagladik, arabayi calistirdik yagmur basladi. Ve araliksiz yagmaya devam ediyor. Geldik eve oylece bakiyoruz. Bu arada Ahmet Bey evet 225 rengiyle beni benden aldi. Merida 40d ile arasinda cok gittim geldim fiyatinin dusuk olmasi 225in biraz daha agir basmasina neden oldu

Bilgi sahibi arkadŞlar yardımcı olursa sevinirim.. Hazır bisiklet yeni ve çok kullanılmamışken acemi biri olarak benim için daha iyi olabilecek v-frene bisikleti dönüştürmem mümkün mü? Üstünde ki hidrolik diski satarak masrafsız ve sağlıklı bir şekilde v-frene geçebilir miyim?

Merhabalar,

1: Maşa ve kadroda v fren takılacak yerler olmalı ki yoksa iş zorlaşır.
2. Kadrodaki vites kabloların geçtiği yer gibi frenlerin yerlerinde de olmalı, yoksa kendiniz de birşeyler uydurabilirsiniz.

EK: alacağınız fren modellerine göre fiyatlar değişken oluyor.

İyi forumlar...

Geri