Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive 224, 225 ve 227 hakkında

Scudo
@serhat titiz ben adanada gizerler de gördüm 46ydı onunda kadro boyu. Kasımda askere gidecem işte bende 6 ayda bisiklet kullanılmasa çürüme falan gibi bir arızası olur mu eğer olursa satacam çünkü ailede benden başka kullanacak olan olacağını sanmıyorum tabi daha almadım :D bu soru kafamı bulandırıyor

1 sene kullanıp sattım bu yıl sedona 320 aldım carraro 2 kg daha ağır :eek:ha:

Merhabalar Yeni Bisikletim Carraro Sportive 225

Donanım : Altus
Kadro : Aluminyum
Ağırlık : 14.5 Kg
Extralar:
D-light Wifi Ön Arka Aydınlatıcı
Zefal Suluk 2 adet
Zefal Suluk kafesi
Sigma Km saati
Zil
Sele Altı canta
Arka Bagaj
Ön Arka Camurluk
Kelebek Gidon

hayırlı olsun ne kadara aldınız?

@Emre O.

1.100 TL ye aldım sadece bisikleti camurluguna varana kadar ben taktım.

• Beğen
Tepkiler: Cenk_
resmen donanım manyağı yapmışsın aleti :) hayırlısı olsun suluklar dikkatimi çekti :)) biri su için diğeri meyve suyu için mi :)

@NrClskn

Şuanda heybe gelene kadar birinin icinde pompa var :) heybe geldikten sonra ikiside su olabilir veya sizin dediğiniz gibi farklı iceceklerde konula bilir. :)

@emrah sökmenberk

Teşekkür ederim. Çok sağolun.

@Hakangim

Evet o civarlarda hakan bey bence bisikletin 10. ila 15 kg arasında olması cok normal. cok düşündürmesin sizi

@murat uludağ

Bu halde 14.5 bence iyi.Bendede 225 var.Gidon kaça maloldu acaba? 1100 tl bana fazla geldi 225 için yoksa aksesuar dahilmi bu fiyata?
Bu bisileklet icin yatırım yapmaya değmez diyor herkes.Mesela aynakol bence berbat değistiriyim diyorum ama içimden gelmiyor.Siz değiştirecekmisiniz aynakol yada attırıcıyı?

http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/12/7a43418bd1f6afa9b961bdcb86920191.jpg

bende de carraro spor. 225 vardı km saati barend ve suluk kafesiyle 14.98 çıkıyordu sizinki bagajla filan 14.5 çıkmamaştır heralde????

kazasız belasız güle güle kullanın..

arkaya bagaj taktığına göre heybe de alacaksın.. bu durumda sele borusundaki arka lamba görünmez olacak..
eğer lambayı yeni aldıysan fazla kullanmadan iade edip, arka bagaja takılan lambalardan satın almanı tavsiye ederim

edit: tabi sadece heybeyle kalacaksan sıkıntı olmaz da, çadır mat uyku tulumu üçgenine bulaşırsan o zaman üstteki olay gerçekleşiyor

@volkan Öz

Her bisiklet yatırıma değer önemli olan kadrosu donanımına gecici süreye kadar kullanırsın elbette set olarak komple ndeğiştirmeyi düşünüyorum yoksa yük bindiği zaman cok fazla bizi gezdirmez üzerinde. 1.100 pahalı değil birde 1.350 liralık olanı var 225 serisinin

@orcun oguzhan

ben aldıgımda 14.0 kg geldiğini öğrendim tartık dogruydu 13.9 falan cıkmıstı 15 kg olsun tartmadım yalan olmasın

@türkay yılmaz

Yol bisikletim vardı. Sedonaa 610 bişeyler yapar binerim diyordum jant donanıma el atarım diyordum grup arkadaslarım uzun turlara gidecekler yanlız kalmamak icin böyle bir bisiklet tercih ettim. Tabikide heybe cadır uyku tulumu mat vs vs koyacagım ve kullanacagım Ön arka set olarak aldım ufak olmaları cazip geldi aydınlatıcılarımın. 100 lira gibi bir tutara aldım wifili usb ile şarj oluyorlar 30 35 saat te bir şarj süreleri var. oyüzden bajag aydınlatması alacagım. 20 25 tl civarında bayada faydalı aydınlatıcılar.

Set değişikliklerini yaparsan burada paylaşmanı isterim.Bizide yardımcı olmuş olursun bu konuda.Parça uyum ve fiyat konusunda bilgilerini paylaşmanı isterim şahsen.Kolay gelsin

@volkan Öz

amacımız birbirimizle paylasımda bulunmak facebook aderisimide paylasıyorum oradanda görüşürüz.

(link)

Uzun tura çıkacaksan lastikleri muhakkak değiştir. Hayatımı kararttı benim bu cst lastikler. Schwalbe aldım lastik tamirini unuttum huzura erdim tafsiye ederim.

@Oğuz han T

ben de çok çektim o dandik CST lastiklerden.. continental aldım da kurtuldum

Geri