Merhaba arkadaşlar,acemi bir bisikletci olarak Carraro Sportive 224 28 Jant Bisiklet almaya karar verdim lütfen yorum yapıp artıları ve eksilerini söyleyebilir misiniz
Ayrıca alternatif sunabilirseniz çok iyi olur
224 iyidir 14.5 kg dur. ön amortisör olması da tercih meselesidir. ben de alacaktım ama sonra gidip sedona 410 aldım . 10kg luk bir ağırlığı tercih ettim netice olarak 224 ün alternatifi Salcano CITY SPORT 30 V farkı da biri 27 vites biri 24 tercih meselesi sadece.
Bende sedona 410 cuyum kron sahibi değilim ama kullandım arkadaşlarımdan akıcı hafif tipte var eskiden kronlarda maşa sorunu vardı 2015 den itibaren çözdüler diye biliyorum siirt'te çalışırken kron şehrin hakimiydi tutuluyordu sıkıntısı yoktu amortisörlü alacaksan tx 500 ün donanımı daha iyi ama bütçe diyorsun haklısın. Almadan önce bisikletin servisine bak yakın mı var mı esnaftan alacaksan esnafa bak araştır çünkü bu tip faktörler insanı aldığı marka model bisiklet iyi bile olsa soğutur
Carraro kullanıcılarının bu bisiklet için yazdığı çok güzel şeyler var ama bisikletçim com u düşün araştır sor çok sıkıntı çeken var diye biliyorum seni bisiklet ve binme hevesinden soğutmasın
Formda şehir tur bisikletleri bölümünde carraro kullanıcılarının başlığı var ordan takip ederek şehrinde ucuz satan yer bulup alabilirsin yada internetten uygun ve sıkıntısız o modeli alan arkadaşları bulabilirsin
Bi araştır bence orjinal ama yanlış gelenler var kutu açıldıktan sonra çizik darbeli ürünü olan var var oğlu var
İlk cıkışda 100 km biraz kondisyona bakar okadar kolay değil 100 km az değil ben istanbul pendikdeyim gün aşırı kadıkoy modaya kadar giderim uzun turlara çıkarım günde 80 km gidiyosan iyi bisiklete biniyosun kondisyn iyi demekdir ben 225 kullanıyorum burdaki servis ve satıcısından memnunum carraro fıyatına göre iyi donanıma sahip bisiklettir tabi bence
224 ile 225 arasında ki tek fark hidrolik fren sistemi herhalde ancak ben v fren alcam Malatyada yağış çok azdır sıkıntı olmaz ben marka konusunda bilgi almak istedim siz de memnun olduğunuzu söylediniz alayım ben o zaman
ben de acemi bir bisikletçi olarak carraro sportive 224 ile mosso legarda 1524 arasında kalmıştım.. carraro aldım mosso'nun türkiye distibütörüne pek güvenemedim okuduklarım yüzünden.. carraro bianchi'nin olduğu için neredeyse yerli malı sayılır ,yedek parça sorunu olmaz diye düşündüm..satıcı da garanti verdi bu konuda.. işin profesyonel tarafı zaten bütçenle sınırlı..ben hem keyif için bisiklet kullandığımdan hem de uzman olmadığımdan diğer kısımlara girmiyorum
ben yaklaşık 2 ay önce aldım cs224. memnunum. arkadaşların dediğine katılıyorum ve ekleiyorum netten almayın bisikletinizi. ben 890 tl ye burdan deneyerek görerek 6 taksitle hatasız bi şekilde aldım. netten alırsınız çizik olur eğik bükük olur durduk yere canınız sıkılır, hiç gereği yok. alırken kadro boyuna da çok dikkat edin. ben 186 cm boyundayım ve 54 inç aldım memnunum. küçük kadro kullanmak resmen işkence..
Carraro force 540 da bakılabilir hidrolik fren ve 100 mm kitlenir masa var fiyat da 100 tl den az bir bakın isterseniz.Compenantlar 1.sınıf olmasada shimano.
3 aydır Carrao Sportive 224 ün orta göbeğinin garantiden gelmesini bekliyorum, sezon bitti nerdeyse, hâlâ orjinal göbek gelecek.
Yedek parça sorunu olmaz diye düşündüğünüz için belirtmek istedim.
@akndgl avukatlığını yapıyo gibi olmayayım da , garantiden beklediğiniz için de bi türlü gelmiyor olabilir.. para verip alacak olsanız hemen bulunurdu muhtemelen
@mhmterbas 224 modeli iyidir tavsiye ederim ama ben de internetten almanızı tavsiye etmem.. yaşadığınız şehirde bir satıcısı var mı araştırın, varsa gidip konuşun, internette bulduğunuz fiyatı söyleyin, belki ciddi alıcı olduğunuzu görünce o satıcı da aynı fiyata verebilir, fiyatta anlaşırsanız oradan alın. kimse 224 satmıyorsa o zaman son çare internetten almak tabi.