Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive 225 (2019)

Evet bende 2019 Sedona 410 var 52 kadro arkadaşım da da yine 2019 225 var 56 kadro

Scudo
Sedona daha mı iyi diyorsunuz peki?

Yok hocam ben zaten ikisini tam manasıyla kiyaslayacak kadar bilgili değilim bu konuda. Ama özellik olarak zaten birbirinden farklılıkları var ve bunlar da etkiliyor ağırlıklarını ister istemez
Sedona bence biraz daha uzun menziller için. Daha az yoruyor kişiyi hafif olduğu için. Carraro biraz daha versatil. Ön amortisör falan biraz daha konfor sağlıyor bozuk yollarda

Yok hocam ben zaten ikisini tam manasıyla kiyaslayacak kadar bilgili değilim bu konuda. Ama özellik olarak zaten birbirinden farklılıkları var ve bunlar da etkiliyor ağırlıklarını ister istemez
Sedona bence biraz daha uzun menziller için. Daha az yoruyor kişiyi hafif olduğu için. Carraro biraz daha versatil. Ön amortisör falan biraz daha konfor sağlıyor bozuk yollarda
Anladım teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: srknk
@srknk peki bu sedona 410 resmi sitede neden yok acaba?

Sanırım 2019 yılı son uretimiydi 2020 de değişmiş olabilir ismi

Bu iki bisiklet arasında yanlış karar diye birşey yok bence kardeşim kişisel tercihlerin belirler hangisini alacağını. İkiside gayet güzel bisikletler

175 boyum var 52 kadro olur mu bana acaba?

Muhtemelen 52 yahut 54 olacaktır sana. Arkadaşım senden biraz daha uzun tam bilmiyorum boyunu ama ona 56 olmuştu

Çok teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için

Aldığımda foto yüklerim inşallah. İyi akşamlar

Carraro alacağım galiba umarım yanlış karar vermiyorumdur
Şubat ayında 225 sahibi oldum. Pandemiyle beraber ve havaların soğuk gitmesiyle nisan a kadar depoda bekledi. Nisan dan itibaren düzenli işe gitmeye ve hftasonları günlük 15-20 km yapmaya devam ettim. Carraro aldığıma çok memnunum. Bugün e kadar yaklaşık 700 km yapmışım. Düzenli bakımını yapıyorum. Ay da bir kez detaylı temizlik yaptım. Başlangıç için ideal bir model diyebilirim. Sadece selesi biraz rahatsız olabiliyor. O da 2-3 saatlik turlarda. Vites ve fren setleri oldukça tatminkar. Yokuşta yormuyor. Umarım fikir verebilmişimdir.

Hayırlı olsun şimdiden. İyi akşamlar

Google da "bisiklet kadro tablosu" diye arattırırsanız birçok bağlantıdan fikir alabilirsiniz. Benim boyum 172cm ve iç bacak boyu 74cm. Aldığım bisiklet 48 kadro.

Kadro boyu seçiminde boydan ziyade bacak boyu kullanılıyor. Benim boyum 173 bacak boyum 78cm 51kadro kullanıyorum. Örneğin; Boyum 175 bacak boyum 75cm olsa idi 51 değil 48 kadro kullanırdım. Onun için bacak boyunuzu ölçüp ona göre seçim yapmanız daha sağlıklı sonuç verecektir.
Carraronun 2xx serilerinde 51, 3xx serilerinde 52 kadro oluyor diye biliyorum. Bacak boyunuz, boyunuza göre kısa değilse sizin için 51 kadro uyumlu olacaktır.

2020 modeli 2 ay önce aldım gayet memnunum...

Dosyalar

• 5C685813-7D3D-420B-8EDD-2305060B355A.jpeg
    5C685813-7D3D-420B-8EDD-2305060B355A.jpeg
    465,2 KB · Okunma: 28
  • Muhteşem
Tepkiler: ErzincanLee
@Turgay Kaptan Hocam hayırlı olsun öncelikle kazasız belasız sürüşleriniz olsun :) nereden,kaç kadro boyu ve sorması ayıp kaça aldınız ? Aynı modeli bende almayı düşünüyorum

Geri