Anladım teşekkürlerYok hocam ben zaten ikisini tam manasıyla kiyaslayacak kadar bilgili değilim bu konuda. Ama özellik olarak zaten birbirinden farklılıkları var ve bunlar da etkiliyor ağırlıklarını ister istemez
Sedona bence biraz daha uzun menziller için. Daha az yoruyor kişiyi hafif olduğu için. Carraro biraz daha versatil. Ön amortisör falan biraz daha konfor sağlıyor bozuk yollarda
Carraro alacağım galiba umarım yanlış karar vermiyorumdurSanırım 2019 yılı son uretimiydi 2020 de değişmiş olabilir ismi
Şubat ayında 225 sahibi oldum. Pandemiyle beraber ve havaların soğuk gitmesiyle nisan a kadar depoda bekledi. Nisan dan itibaren düzenli işe gitmeye ve hftasonları günlük 15-20 km yapmaya devam ettim. Carraro aldığıma çok memnunum. Bugün e kadar yaklaşık 700 km yapmışım. Düzenli bakımını yapıyorum. Ay da bir kez detaylı temizlik yaptım. Başlangıç için ideal bir model diyebilirim. Sadece selesi biraz rahatsız olabiliyor. O da 2-3 saatlik turlarda. Vites ve fren setleri oldukça tatminkar. Yokuşta yormuyor. Umarım fikir verebilmişimdir.Carraro alacağım galiba umarım yanlış karar vermiyorumdur
175 boyum var 52 kadro olur mu bana acaba?
Kadro boyu seçiminde boydan ziyade bacak boyu kullanılıyor. Benim boyum 173 bacak boyum 78cm 51kadro kullanıyorum. Örneğin; Boyum 175 bacak boyum 75cm olsa idi 51 değil 48 kadro kullanırdım. Onun için bacak boyunuzu ölçüp ona göre seçim yapmanız daha sağlıklı sonuç verecektir.175 boyum var 52 kadro olur mu bana acaba?