Scudo Sports

Carraro Sportive 225 alacağım yardım

Tepki
0
Bisiklet
Carraro
Merhaba 16 yaşındayım hergün düzenli şehir içinde (İstanbul) bisiklet sürmek istiyorum akşamları sahile çıkmak ilçe ilçe gezmek amaçlı zaten 1000 lira bütcem var artık 1 lira daha arttırmam mümkündeğil Carraro Sportive 225 f/p olarak nasıl bir bisiklettir ve beni memnun edermi ?

Scudo
@Hüseyin Camcı
fiyata gore guzel ama etrafimda bundan alan cok kadrolari dağıldı merida 15 bakmazmisin omur boyu kadro garantisi var

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Hüseyin Camcı
fiyata gore guzel ama etrafimda bundan alan cok kadrolari dağıldı merida 15 bakmazmisin omur boyu kadro garantisi var

@Bartu Bilgi

Bir resim atar mısın kadronun dağıldığına dair hep beraber görsek.

• Beğen
Tepkiler: Berke ve Mert S.
@Bartu Bilgi

Bu ne demek anlayamadım.

Carraro 227 kullanıyorum ve bisikletin kadrosu ömür boyu garantili.

Kadro konusunda hiçbir şekilde problem yaşamadığım gibi bisikletin en güvendiğim componenti de kadrosu diyebilirim.

227 ile 225'in kadrosu aynı olduğu için bu bilgiyi gerçek dışı ve yanıltıcı buluyorum.

@Hüseyin Camcı

Bisiklet sizi büyük oranda memnun edecektir. Yalnız bisikleti teslim alırken vites ve jant ayarının düzgün yapıldığından, fren balatalarının sürtmediğinden emin olun. Ben bu konularda ufak problemler yaşadım.

Bir de bisikleti aldığım bayi bakım için bana 2 ay sonraya gün verdi fakat satış sonrası hizmetler müdürüyle yaptığım yazışmada bu sürenin standartının 20 gün olduğunu öğrendim.

Aklıma gelen kritik noktalar şimdilik bu kadar.

Sevgiler

@Berke Kazankaya
kadronun dagildigini bir tek ben söylemiyorum carraro nun bayisi soyluyor hem kadronun dagildiginin resmini atmaya gerek yok neden meridaninkine dagiliyo demiyolarda carraro ya diyolar hiçbir şey durup dururken çıkmaz ;)

@Bartu Bilgi

Bence sen yanlış anlamışsın Bartu. Bu kadrolar modüler, dağıtıp toplayabiliyorsun.

• Beğen
Tepkiler: Y. Serdar Güler
Bartu hep diyorlar işte...
Somut bir kanıt olmadan klavyede yazmak da kolay oluyor.

Bisikleti ben kullanmadigim icin etrafta soylenilenleri soyleyip yardimci olmaya cqlisiyorum bende

Carraro bisikletleri suclamak gibi bir amacim yok

@Y. Serdar Güler

Öncelikle teşekkür ederim 225 benim gerçek anlamda ilk bisikletim olacağından biraz tecrübesizim açıkçası vites jant ayarları doğru yapıldığını nasıl anlarım bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok memnun kalırım teşekkürler

@Hüseyin Camcı

Bisiklet hazirken deneme amacli olarak birkac tur atin tum viteslerde surmeye calisin eger bir sorun varsa anlarsiniz zaten frenlerde de ayni sekilde birde tekeri havaya kaldirip cevirin gozle gorulur bir surtme varsa tekrar ayarlattirin

Telefondan yaziyorum. Hatalar icin ozur dilerim.

Geri