Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro sportive 225 Lastik...

Bisikleti kullanan arkadaşlar ilk bisiklet için önerir misiniz? Deneyimleriniz neler?

Scudo
İlk bisiklet için fazlasıyla işinizi görür. Ben 227 kullanıyordum, gayet güzel bisikletti. Hiçbir problem yaşamadım. 3,5 yıl kullandım yaklaşık..

@Danyal

• Beğen
Tepkiler: Danyal
Hayır, gereken bakımı yaparsanız, bisikleti çok çok zorlamazsanız bir problem çıkaracağını düşünmüyorum. Yine de uzun yola temkinli çıkmak gerek. Yedek parça, yedek lastik vs... Bunun harici bir sorun olmaz bence. Ama yine de uzun yola çıkan bir arkadaş fikir verse daha iyi olur tabi. Ben öylesi bir yola hiç çıkmadım. :)

@Danyal

• Beğen
Tepkiler: Danyal
@Levin Teşekkür ederim yorumuz için. Umarım hevesim kaçmadan bisiklet alabilirim.:) Seneye de uzun tur hedefliyorum. Tabii ki yola çıkmadan deneyimli birinden fikir ve yardım almam gerekecek. Tekrar teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Levin
merhaba arkadaşlar
geçen hafta carraro sportive 225 bisikletimle 95 km yol yaptım. son 15 km. de 2 farklı sanayi sitesi yanından geçerken arka lastiğim tekrar tekrar patladı. Arka dış lastiğim özelliğni iyice yetirmiş durumda ve değiştirmek istiyorum. Önümüzdeki ay şehirler arası asfalt yolda 100-120 km arası uzun yol yapacağım. Patlamaya dirençli önereceğiniz orta ve üst fiyat kategorilerinde bu şartlara uygun lastik öneriniz nedir?

Geri