Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Carraro Sportive 323

cesurokcu

Aktif Üye
Tepki
130
İsim
Salih A.
Bisiklet
Carraro
Herkese merhaba. Öncelikle belirtiyimki ben bu bisiklet dünyasına gireli daha iki hafta oluyor. Yani öyle ahım şahım detaylı bir şey beklemeyin :D Ayrıca yapmadığım eksik kalan bir yer varsa da yazın, ekliyim. Bisikleti nakit alarak 870 tl'ye aldım. Özelliklerine gelecek olursak

Kadrosu klasik 6061 alloy frame. Kadrosu sağlam falan diyeceğim fakat bu nasıl ölçülür bilmiyorum. Sonuçta 10 yıllık dandik 150 liralık bisikletimin kadrosu da sağlam. Kadronun tasarımı çok hoşuma gitti. Yanlamasına hem geniş hem uvarlatılmış, böyle insanın sevesi geliyor.

Vitesler ise başlangıç 'ın başlangıç serisi shimano tourney tx :) Geçişler eğer hızlıysak seri oluyor ama yokuşlarda falan biraz zaman geçiyor.

Krank takımı da Shimino

Lastikler cst diye bi şey. Abim bisikletin virajlarda dönerken sanki düşcek gibi olduğunu bunu da incelastiklerden olabileceğini söyledi.

Jant ise Carraronun kendi jantı. Bunun hakkında nasıl yorum yapılır bilmiyorum

Maşa da hakeza öyle. Yeri Hissedin!

Frenlere gelirsek.. Bildiğimiz v fren. Biraz sıka sıka eliniz ağrıyabilir :p

Elcikler biraz garip. Büyük ihtimal benden ama sağ elimi biraz ağrıtıyor, sol elimde bi şey
olmuyor.

Bugün 5,5 kilometre neredeyse çoğu yokuş 22 dakikada sürdüm. Aynı yolun geri dönüşünü de 38 dakikada geldim. Kaç adır pisiklet sürmüyorum normal sayın.
Ayrıca adminlere söylüyorum inceleme özelliği yoksa konuyu taşıyabilirsiniz :)

Scudo
merhaba bisikletiniz hayırlı olsun
ben de de 327 var kadrolar aynı ben carrarodan cok memnunum ayrıca viraj alırken bisiklet kayacak gibi hissetmişşiniz ben de mtb den sonra tura gectim lastiğin inceliğinden kaymazsınız
korkmayın :D

ben de aynı hissi yaşamıstım bisikleti yatırmaya korkardım ancak durumun boyle oldugunu anlayınca işler değisti tabi

• Beğen
Tepkiler: Kaan ďİnÇ
@@AKTÜRK ALİ@
Onu ben hissetmedim abim hissetmiş. Ben daha hızlı bir şekilde dönemiyorum :) Yavaşlıyorum öyle dönüyorum.

anladım.bu arada performansınız cok iyi diyemiycem ancak bayağıdır sürmediğinizi yazmıssınız zamanla alısacağınıza inanıyorum ayrıca beni yanlıs anlamayın

@@AKTÜRK ALİ@
Fotoğraf çekimimi soruyorsan ben de beğenmedim. Sürüş diyorsan hiç sorma. Yokuş aşağı gidiyorum trafikte takılı kaldım arkadaş. Zaten arabalardan korkuyorum, birde her 500 metrede bir ışık olunca-ışık bekliyorum- iniş 22 dakika oldu. Çıkış dersen hakeza öyle. Anayoldan gitmeme çabaları falan derken 38 dakika oldu :p Bununda yaklaşık 30 dakkası az da olsa yokuş ondan. E tabi kaç ay sonra bisiklet biniyorum kondisyon falan yok.

hızlı gidicem diye de kendinizi tehlikeye atmamanız iyi olmuş bu arada kaskınızı temin ettiniz mi acaba

• Beğen
Tepkiler: historiyst
@@AKTÜRK ALİ@
cık. Ama en yakın zamanda alacağım. Önce Ispartadaki tüm bisikletçileri gezmeyi düşünüyorum. Uygun fiyatlısını da alacağım.

sakın! kasksız yola çıkmanızı asla önermem bu arada ne kadar bakiyeniz var
60 70 arası ise hepsiburadan sipariş verebileceğiniz benim de kullandığım ve memnun olduğum sedona mv 39 modelini önerebilirim
sipariş verirken kafa ölçulerinize göre olan bedeni secmeyi unutmayın

@@AKTÜRK ALİ@
He işte o benim kafa biraz sıkıntı deneyip almak istiyorum.

kafanızı ölçtünüz mü? kaskların arkasında ayarlama aparatları mevcut

Güle güle kullanın. CST lastikler fena değil, ıslak zeminde dikkatli olun yeter. Elcikler de keza Sportive 225 ile ayni sanırım onlar da gayet rahat. Muhtemelen elinizin agrimasinin sebebi ya yanlis pozisyonda tutusunuz ya da bisiklet uzerindeki duruşunuz. Yine agri devam ederse jelli eldiven alırsiniz. Gerçi eldiveni her durumda alın, düşme durumlarında ya da uzun turlarda rahat edersiniz.

• Beğen
Tepkiler: historiyst
Ben de Carraro Sportive 324 var uçuyor mübarek....

Bisikletin hayırlı olsun.Hemşeri olmamız çok güzel.

Bu arada ispartanin neresinde ikamet ediyorsun seni gördüm gibi sanki

• Beğen
Tepkiler: cesurokcu
carraro sportive 323 kaç kg acaba?

bende 1000 TL bandında bu bisikleti almayı düşünüyorum.
ikinci el giant escape 2-3 de var ama kafam karışık.

@sürma bende Carraro 225 imi sattım ağır geliyor ve değişiklik istiyorum. şu modeller var şuan bana tavsiyen olur mu ? kargo ve ödeme sıkıntı il dışı oldugu için giantları nasıl alırım bilemedim adam eft yapmak filan..

Carraro 321 -323

Mosso Legarda 1621 MDM V - 1721 V

Giant Escape 2 - 1100 TL İkinci EL 1 yıllık

Giant Escape 3 - 900 TL İkinci EL birkaç HAFTALIK

• Beğen
Tepkiler: memphis
@BurakLEE Giant Escape 3 - 900 TL İkinci EL birkaç haftalık

bence uygun fiyat bu . aynı bisikleti 150 tl ye kargo yapmıştım.

• Beğen
Tepkiler: BurakLEE
@sürma otobüsler almaz mı 50 tl ye filan ..bu arada esc 3 modeli L imiş. benim boy 176 iç bacak 76 cm idi sanırım. olurmu dedim satıcı 2 cm fark eder seleyi indirirsin olur filan dedi.. bilemedim.

@BurakLEE bu marka genel olarak L bile olsa M gibi duruyor bence L tercihin olsun. pişman olmazsın . ben L tercih etmiştim zamanla farkettim ki bende S gibi duruyormuş :)

Geri