cesurokcu
Aktif Üye
- Tepki
- 130
- İsim
- Salih A.
- Bisiklet
- Carraro
Herkese merhaba. Öncelikle belirtiyimki ben bu bisiklet dünyasına gireli daha iki hafta oluyor. Yani öyle ahım şahım detaylı bir şey beklemeyin Ayrıca yapmadığım eksik kalan bir yer varsa da yazın, ekliyim. Bisikleti nakit alarak 870 tl'ye aldım. Özelliklerine gelecek olursak
Kadrosu klasik 6061 alloy frame. Kadrosu sağlam falan diyeceğim fakat bu nasıl ölçülür bilmiyorum. Sonuçta 10 yıllık dandik 150 liralık bisikletimin kadrosu da sağlam. Kadronun tasarımı çok hoşuma gitti. Yanlamasına hem geniş hem uvarlatılmış, böyle insanın sevesi geliyor.
Vitesler ise başlangıç 'ın başlangıç serisi shimano tourney tx Geçişler eğer hızlıysak seri oluyor ama yokuşlarda falan biraz zaman geçiyor.
Krank takımı da Shimino
Lastikler cst diye bi şey. Abim bisikletin virajlarda dönerken sanki düşcek gibi olduğunu bunu da incelastiklerden olabileceğini söyledi.
Jant ise Carraronun kendi jantı. Bunun hakkında nasıl yorum yapılır bilmiyorum
Maşa da hakeza öyle. Yeri Hissedin!
Frenlere gelirsek.. Bildiğimiz v fren. Biraz sıka sıka eliniz ağrıyabilir
Elcikler biraz garip. Büyük ihtimal benden ama sağ elimi biraz ağrıtıyor, sol elimde bi şey
olmuyor.
Bugün 5,5 kilometre neredeyse çoğu yokuş 22 dakikada sürdüm. Aynı yolun geri dönüşünü de 38 dakikada geldim. Kaç adır pisiklet sürmüyorum normal sayın.
Ayrıca adminlere söylüyorum inceleme özelliği yoksa konuyu taşıyabilirsiniz
Kadrosu klasik 6061 alloy frame. Kadrosu sağlam falan diyeceğim fakat bu nasıl ölçülür bilmiyorum. Sonuçta 10 yıllık dandik 150 liralık bisikletimin kadrosu da sağlam. Kadronun tasarımı çok hoşuma gitti. Yanlamasına hem geniş hem uvarlatılmış, böyle insanın sevesi geliyor.
Vitesler ise başlangıç 'ın başlangıç serisi shimano tourney tx Geçişler eğer hızlıysak seri oluyor ama yokuşlarda falan biraz zaman geçiyor.
Krank takımı da Shimino
Lastikler cst diye bi şey. Abim bisikletin virajlarda dönerken sanki düşcek gibi olduğunu bunu da incelastiklerden olabileceğini söyledi.
Jant ise Carraronun kendi jantı. Bunun hakkında nasıl yorum yapılır bilmiyorum
Maşa da hakeza öyle. Yeri Hissedin!
Frenlere gelirsek.. Bildiğimiz v fren. Biraz sıka sıka eliniz ağrıyabilir
Elcikler biraz garip. Büyük ihtimal benden ama sağ elimi biraz ağrıtıyor, sol elimde bi şey
olmuyor.
Bugün 5,5 kilometre neredeyse çoğu yokuş 22 dakikada sürdüm. Aynı yolun geri dönüşünü de 38 dakikada geldim. Kaç adır pisiklet sürmüyorum normal sayın.
Ayrıca adminlere söylüyorum inceleme özelliği yoksa konuyu taşıyabilirsiniz