Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro sportive 330- scott speedster 50 flat bar

ealp

Üye
Tepki
0
İsim
alper
Bisiklet
Salcano
Bu iki bisiklet arasinda kaldim. Carraro sportive 330 ve scott speedster 50 flat bar hakkinda bilgisi olan ve paylasabilecek bir arkadas varmi?
Donanim olarak carraro ustun.Ama kadro ve masa olarak scott kalitesi tartisilmaz. Daha da merak ettigim flat bar bisiklet nasil olur. Hic surmedim flat bar bisikleti olan arkadaslardan yorum bekliyorum?

Screenshots_2016-06-06-16-17-38.png Screenshots_2016-06-06-16-17-56.png Screenshots_2016-06-06-16-19-29.png Screenshots_2016-06-06-16-19-00.png

Scudo
tabi ki scott ,carraro donanım olarak üstün ama scott daha hafif ve kadrosu yol bisikleti kadrosu sanırım.Asfaltta süreceksin çok rahat edersiniz , oturuş pozisyonu agresif değil :)

• Beğen
Tepkiler: ealp
Aslinda bu zamana kadar hep sehir bisikleti surdum ve hic yol bisikleyi surmedim. Bu ince tekerler sorun olusturur mu istanbulda diye de dusunmeden edemiyorum?

Hangi amaçla kullanacağınız cevaplamalar açısından önemli.İkiside birbirinden farklı kadro ve amaç bisikletidir.

@ealp ince tekerler herhangi bir sorun oluşturmaz , hatta kullandıktan sonra neden bu saate kadar kalın lastik kullanmışım diyebilirsiniz :)

Iki soru var kafamda
1-Yola parelel logarlara takilirmiyim? Cunku yol kenarlarinda bir cok logar kapaklari var. Hade gunduz surerken dikkat ederim de gece surerken nasil olur
2-Yola tutunma acisindan fark olur mu? Virajlarda filan kalin tekerlerle dondugum hizlarda donebilirmiyim? Cunku bi kac kez kayip dusmuslugum var ki bu ince tekerler le nasil olur bilmiyorum.
Kullanim amacim 10 kilometrelik ise gidip gelirken ki yol ve hafta sonlari oyle sehir icinde 60-70 km lik ufak turlar?

bende sedona 420 kullanıyorum ince teker biraz ecemilik var tabi yavaş yavaş alışıyorum bisiklete belli bir süre sonra alışırsın bende 330 düşünüyordum sonra iyice araştırdım bindim test ettim sedona 420 aldım 3 hafta oldu pişmanlık duymadım şimdiye kadar benim aklımda senin gösterdiginin hd disk olanını alacaktım scott çok para deyince gittim sedona 420 aldım kafam rahat şimdilik

Scott endurance tipi performans odakli kadro ozelligindedir.Carraro ulaşım ve tur maksatina daha yakın ozelliklere sahip.Son karar yine size kaliyor..

Biri tur bisikleti biri düz gidonlu yol bisikleti. Uzun turlara çıkma amacınız yoksa kesinlikle Scott derim. Görüntü ve performansıyla albenisi olan bir bisiklet. Alan mennun kalıyor.

Geri