Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Samil Altundal
Şamil Bey merhabalar. :)

Bakım konusu derken tam olarak neyi kast ettiğinizi anlayamadım açıkçası, kusura bakmayın. :/ "Hangi sıkıntı nasıl giderilir?" türünde bir bilgi arayışı içerisindeyseniz bu konuda ben de yardımcı olamayacağım. Bu konuda oldukça toy sayılırım. (=

Ancak beklediğiniz bilgilendirme bakım periyotları ile ilgiliyse şöyle yardımcı olmaya çalışayım.
Bisikletimi aldığım ilk dönemlerde, her şey nizami olsun diye şu tabloya göre bakım yaptırmaya çalışıyordum. Zaman geçtikçe iç güdüsel olarak, insan bisikletin neresinde ne tür bir sıkıntı var yavaş yavaş hissetmeye başlıyor ve periyodik bakımların yanı sıra ihtiyaç dahilindeki bakım zamanın geldiğini kestirecek kıvama geliyor. :)

https://i.imgur.com/8jSrYPx.png
 
Scudo
Sefa bey sanırım benim taktigim kadar bir husus değil bu motosiklette misal yağ degisimini filtre degisimini yapmaz iseniz kalıcı zararlar verebiliyorsunuz ben senelik bakım yaptırdım çok stabil oldum her 6 ay yaptırım artık sevgiler:)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@İlker KARAKUŞ

ilker bey,

geçen sene bu zamanlar iki lastik + kargo için 90lira ödedim ki, çok güzel bir indirim vardı ondan yararlanmıştım..
şu an bu lastiklerin tek bir tanesi için yurtiçi fiyatı 100lira.. ama an itibariyle benim aldığım sitede fiyat şu an o kadar da uygun değil ama sizin istediğiniz 28 ve 32 ebatlar stoklarında var görünüyor

(link)
 
Merhabalar arkadaslar.carraro 224 arka gobek icin hangi marka model onerirsiniz?
Takim olarak degil de sadece arkayi degistirsem sıkıntı olur mu?

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Merhaba arkadaşlar 225 kullanıyorum ve çok hafif bir kasise girmemle arka jantım eğildi.. Doğa bisiklet te düzelttirdim güya 5 km sonra aynı yamukluk ortaya cıktı... Orjinal jantı ne kadar bu bisikletin? Önerebileceğiniz bir işlem var mı bu sorun için?
 
Arkadaşlar selam.. carraro kullananlar olarak bir toplantı yapsak diyorum..
Hem soru ve sorunlarimizi konusuruz hem de sinerji olustururuz ne dersiniz? Kullanan bayaa cok var..
Onerim Bostancı sahilde buluşalım bi hafta sonu..
 
Merhabalar.Birkaç sorum olacaktı
Ben İzmir de hiç bir yerde carraro sportive 227 modelini hatta 225 modeliini bile bulamadım.
(link)
Buradan sipariş versem montajını herhangı bır Carraro servis noktasında yaptırabılırmıyım ? Benden ek bir ücret isterler mi ? Herhangı bır arızası olursa Carraro servislerinin hepsine götürebilirmiyim ? Diyeceksiniz bunları Neden servise sormuyorsun Dun gıttım bıseyler ogreneyım dıye adam o kadar ılgısız kı elınde yok dıye hıc ılgılenmedı Bende sıze sormak ıstedım.
 
Arkadaşlar arkadaşımla aynı anda aldık 227leri ancak benimkisi bir paslandı, vidalar bir oksitlendiki sormayın gitsin. Çözüm nedir ne yapmam gerekir, neden bu duruma düştü benim bisiklet?
 
@GokhanKaraaslan
Alacaginiz siteye bunu sorarsaniz size daha iyi yardimci olacaklarir.ben mesela bisikletimi internetten almistim.ve kurulumu ve ilk bakimini kendi sehrimdeki servise ucretsiz olarak yaptirdim.
Edit:bisikletcim.com hakkinda pek de iyi seyler soylenmiyor.
@Fikret ERMEK Bisikleti cok nemli bir yerde bekletoyorsunuz galiba?
 
@Fikret ERMEK

Ya sen ne yaptın? Tuzlu su denizde falanmı kullandın..Böyle bir pas görmedim arkadaş..

@Aykut Umay

aslında güzel bir öneri..ben katılırım şahsen..
 
@kerem görkem

Benim ön jantıda otobüs arka tamponun altına girdi yamuldu.Düzeltmek imkansızdı aldığım ileri bisikleti aradım allahtan ellerinde varmış sadece çember.yoksa merkezden isteyeceğiz demişlerdi.Teller sağlamdı baştan örüldü öyle kurtardım fakat çıkarmalar şu an yok fabrikadan istediler bekliyorum..Yani jant bulmak zor bu carraroda ya başka bakacaksın yada aldığın yeri ara inşallah vardır ellerinde.
 
Arkadaşlar bisiklet 2 aylık bir kere yağmur yedi o da geçenki şu fırtınalı havada metrobüse bağlamıştım orada. Paslar ondan önceden beri var. Bisikleti koyduğum depo bayağı bir havasız. Eski eşyalar yığılı uzun süredir havalanmadı oranın havasından olduğunu düşünüyorum. Bu pasları kendim temizleyebilir miyim? Bugün bisikletçiye götürüp temizletmeyi düşünüyorum aslında.

@Aykut Umay

Eğer gün tutar ise ben de varım. :)
 
bisikletçiye götür paslar için.bu arada çok kötü saklamışsın kardeş bisikleti ya
 
@Fikret ERMEK


valla würt pas temizleyici spreyler var bir dene istersen ama acil dene yanlız..

bu arada 225 e 10 luk ruble taksak nelerin değişmesi lazım acaba..??

Birde orjinali harici set takan yada değişiklik yapan arkadaşlar paylaşabilirmi acaba..bakarsınız bizede uyar bizde fazla araştırmadan geliştiririz bisikleti..
 
Arkadaşlar ileri bisiklet sirkeciden carraro sportive 227 almak istiyorum bu satıcıdan alan varmı önerirmisiniz yoksa uzak durmamı tavsiye edersiniz
 
Geri