Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro, Trek tadında !

@Berke K. mtb'nin tadı orda zati yabanii hayvan korkusu ile birleşen heyecan ve adrenalin ormanın uğultusu hışır hışır eden yapraklar ilerdeki ayımı o acaba diye tırsıp hızını düşürmek en ufak bi seste bile irkilmek :) yolda ne var dümdüz bas git :ckkmk::)

• Beğen
Tepkiler: Berke
Scudo
@Melih Çolak
Valla abi sende haklısın, orman ve bozuk yolların keyfini biliyorum ama yol başka ya. :)
Asfaltta yol ile akmak daha güzel geliyor bana sen de bilirsin. :)

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
Yolda ne var dümdüz gid :D yok öyle olmuyor aslında :D 1ay felan önce işte yoldaydım sabahtan foruma gitmiştim işte akşam 6.30 gibi felan da eve dönüyordum kaldırımdan gidiyordum yolumun üzerinde böyle büyük bir iş yeri var(nasıl bir olduğunu bilmiyorum) işte oraya kadar geldim benim önümde de 3-4 kişi daha vardı ordan köpekler bir fırladı benim arka taraf korkum başıma vurdu o korkuylan yola atladım (kaldırımın ters yönündeydim) Allahtan arabalar kırmızı ışıktaydı ordan karşı tarafa geçtim atraksiyonlar felan işte :D Tamam orman kadar olmasada bizde korkuyoruz :)

@Berke K.
yolun tadıda bi başka yağ gibi akmasımı desem yoksa müthiş süratimi desem :) ama yarışlar için mtb diyorum en keyiflisi en mantıklısı bence :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Melih Çolak

Bi de köpek çıkar :)

@Ghost kangal harici diğer köpeklerden zarar gelmez sıkıntı olmuyor o kadarda kangala denk gelmemek lazım :)

Valla bence kangal diye ayırmamak lazım, koruma içgüdüsü olan bütün Köpeklerden zarar gelir Köydede köpeklerin bi kısmı çoban köpeği olduğu için bi kısmıda bölgesini korumak için kovalıyor

Bisiklet 12,5 kilo. Evet bir carraro için çok hafif değil mi :) Fox maşanın fiyatı malum. 1850₺. SPD pedala gelince, fazla düşüyoruz yada düşme pozisyonu alıyoruz. Girdiğimiz çamurlar Jant göbeklerine kadar geliyor. Saplanıyoruz ve yerlerde kırık dallar batıyor. Köpekler . . . 43 km yapan pitbull dışında problem yok. Çamurda ön kaldırırsınız korkudan. Kaçamazsanız düşün. Düşünce bırakıyorlar :) Tecrübeler huzurlarınızda. Söylemeden edemem, Fox Parasını hak ediyor. Herkese selamlar :)

Video bize ait :) Fatih vur dediler, taşa vurduk :)

Geri