Scudo Sports

Carraro vs. b'Twin

@Owlknife
Aynen.bende kron xc 500u dusunuyodum
Ama masasi sorun cikartiyormus diye duydum.

Internetten almamin bi avantaji varmi?

Pardon
Xc 450 olucak

Scudo
xc 500 1200 tl
bbi videoda gidon boğazının kapağı çıkmıştı oyüzden soğudum :)

Allah aşkına İstanbul'da yaşayanların neden büyük çoğunluğu MTB almaya hevesli? Tamam yollar muhteşem güzellikte olmayabilir, bisiklet yolu olmayabilir ama MTB de normai bi şehir bisikletine göre 3 kat daha fazla efor sarfettiğinizi bilmiyor musunuz? Önerim, güzel bi carraro marka şehir bisikleti alman. Emin ol MTB aldığına pişman olup yol bisikletine geçen çok arkadaşım ve tanıdığım var.

edit: 3-5 merdiven inmek hayalin de varsa mtb yerine downhill öneririm, iyi forumlar

1.si Btwin
2.si 6 km şehir içi kullanım için ise bu
P_20160709_195115_1_p.jpg images-1.jpeg

@mudo77 Bunu düşünmüştüm ama tekerlekleri cok küçük olduğu için zorlar gibi geldi bana.

@Bugraacik Valla diyecek sözüm yok. mtbnin cezbedici bi yanı var :)
Ama sadece ulaşım amaçlı alıcagımı düşünerek şehir bisikleti düşünebilirim

(link)
(link)

Bu ikisinden hangisini tavsiye edersiniz?

• Beğen
Tepkiler: Genç89
(link) bu bisiklet indirimde bi bak istersen

@PİSİKLET :) sen bilirsin ama bisikleti beğendiysen frenler çok kolay değişir,ayrıca canlı gördüm bisikleti çok heybetliydi mtb gibi :)

@PİSİKLET :) rockrider 540 derim keşke rockrider 580 baksan çok memnunum hergün antalyayı komple turluyorum :) ayrıca müşteri memnuniyeti süper Btwin fransiz markası kaliteli bisikletler resimdeki benim :)

Dosyalar

• IMG_20160809_094744.jpg
    IMG_20160809_094744.jpg
    119,7 KB · Okunma: 34
@YASİN07 27 vites arka deore ön alivio gidondan kilit suntour maşa 29" hidrolik frenli
Pisiklet 1400tl nasıl sizce?

@Owlknife güzel ama boyunuz kaç 29 işi bozuor biraz 1 80 den yukarı deilseniz çünkü hoplamada zıplamada bi güvensizlik veriyor büyük olması bence en ideal seçim 27.5 ayrıca dünya markalarıda 27.5 çekiyor bisikletleri gerisi fiyata göre uygun.

@YASİN07 29" aslında 29er yani 28" jant kullanıyor sonradan şehir bisikleti lastiği takabilirim diye düşünüyorum.

Olabilir ama yapıcagın masrafları iyi hesapla :) evdeki hesap çarşıya uymuor bazrn.

@YASİN07 onu da düşünmek lazım rockride 520 var mekanik diskli o nasıl bana olan boyu gelsin hemen almayı düşünüyorum da

@Owlknife mekanik diskleri önermiyorum ona bakıcagına bence rockrider 340 bak ama ikiçesiti var arazi olana bak siyah fosfor yeşil olması lazım.

@Bugraacik
"Guzel bir carraro"dan sonrasini okumadim

@YASİN07 mekanik diski beğenmezsem hidrolikle değiştirebilirim ayrıca bakımı zor olmadığı maliyet gerektirmediği için mekanik düşünüyorum ama şehirde kullanıcam (şehir bisikleti al deme) rahat olur mu acaba
ayrıca maşanın falan garantisi(ömür b.)var ondan sıcak bakıyorum.
ROCKRİDER 520 (1050TL)
https://www.decathlon.com.tr/media/835/8351007/big_d53d9fa210a74cdfbb48c3fea0f25a1b.jpg
KRON XC 1000 2015 (1400TL)
http://taspinarbisiklet.com/wp-content/uploads/2015/04/kron-xc-1000-27.5-jant-27-vites-hidrolik-disk-bisiklet.jpg
lÜTFEN F/P ODAKLI DÜŞÜNÜVERİN yoksa bende kron alırım

@Owlknife memnun kaldıgımda değiştiririm diosan sıkıntı yok ayrıca hiç sorun olmaz lastıklere 40 fsi ywrıne 50 bas yol pisikleti olur :p krona hiç bakma madem ömür boyu garantı dedigi 5 10 sene öyle bişey hiç bir yer ömür boyu vermez bisiklet ömründen bahsediyorlar yani :)

Geri