Uzun bir süre (yaklaşık 11 ay) beklemiş olduğum bisikletim BIG2912 Deore bisikletimi 1 Ağustos tarihinde teslim aldım. Bisiklet zaten internette yazdığı gibi fiyatına göre dolu bir bisiklet ama güncel satış fiyatı fabrika bilgisi 16.500TL günümüzde yüksek bir fiyat olsa da rakiplerine gerek komponenti olsun gerek tasarımı olsun gözümde fark atmış bir bisiklettir. Eleştirilerilerimin olumluları için sona geldim, bir de olumsuz eleştirilerimi okuyun isterim. 2017 model kullandığım Cube bisikletime göre boya işçiliği zayıf. Suluk kafesi montelemek için sadece bir çift delik bulunması en büyük dezavantajı. Açılı gidon boğazı seven var sevmeyen var, ters de olsa gidon boğazını açılı çok sevmiyorum tabii bu şahsi görüşüm ama ters çevirdiğinizde de teknik ve görsel anlamda memnun ediyor. Lastikler Schwalbe Rapid Rob ama Schwalbeden çok Mitas, CST gibi bir hissiyat veriyor, ömrü dolduğu gibi daha üst model bir Schwalbe ya da Maxxis düşünüyorum. Fren sistemi yeterli mi derseniz kısmen yeterli. M6000 bir set görmek isterdik ama fiyat da komponentle doğru orantılı olacak ki 18 19 civarlarına çıkardı diye tahmin ediyorum. Alınır mı? Uyguna getirirseniz veya sıfır takıntınız varsa alınır.